ΑΕΚ BC

Πλησιάζει σε Σαντ-Ρους η ΑΕΚ! (vid)

Η λύση για τη θέση «3» ακούει στο όνομα του Χάουαρντ Σαντ-Ρους! Ο 27χρονος Κουβανός (1.98), γεννημένος στην Αβάνα, συμφώνησε με την ΑΕΚ και την σήμερα (3/8) αναμένεται να ολοκληρωθεί και επίσημα η απόκτησή του. Την περσινή σεζόν ο Σαντ-Ρούς, με θητεία στις Μπραουνσβάιγκ (Γερμανία), Κασαλπουστερλένγκο (Α2 Ιταλίας), Νίμπουρκ (Τσεχία), αγωνίστηκε πέρσι στην κάτοχο του...
Πλησιάζει σε Σαντ-Ρους η ΑΕΚ! (vid)

Η λύση για τη θέση «3» ακούει στο όνομα του Χάουαρντ Σαντ-Ρους! Ο 27χρονος Κουβανός (1.98), γεννημένος στην Αβάνα, συμφώνησε με την ΑΕΚ και την σήμερα (3/8) αναμένεται να ολοκληρωθεί και επίσημα η απόκτησή του.

Την περσινή σεζόν ο Σαντ-Ρούς, με θητεία στις Μπραουνσβάιγκ (Γερμανία), Κασαλπουστερλένγκο (Α2 Ιταλίας), Νίμπουρκ (Τσεχία), αγωνίστηκε πέρσι στην κάτοχο του Eurocup, Νταρουσάφακα υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ.

Στη διοργάνωση μέτρησε 8.6 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1.5 λάθος σε 29:08 συμμετοχής ανά παιχνίδι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πλησιάζει σε Σαντ-Ρους η ΑΕΚ! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.