ΑΕΚ BC

ΑΕΚ: «Μέλος της οικογένειάς μας ο Μαυροειδής»

Ως μέλος της οικογένειάς της χαρακτήρισε τον Δημήτρη Μαυροειδή η ΑΕΚ, η οποία αποχαιρέτησε το Σάββατο (18/08) με μια ανακοίνωση τον 33χρονο. Η ανακοίνωση: «Περίπου τρία χρόνια μαζί. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Για εμάς, ο Δημήτρης Μαυροειδής, παραμένει μέλος της οικογένειάς μας. Ο Δημήτρης, αποχωρεί από την Ομάδα, έχοντας προσθέσει στην πλούσια συλλογή του,...
ΑΕΚ: «Μέλος της οικογένειάς μας ο Μαυροειδής»

Ως μέλος της οικογένειάς της χαρακτήρισε τον Δημήτρη Μαυροειδή η ΑΕΚ, η οποία αποχαιρέτησε το Σάββατο (18/08) με μια ανακοίνωση τον 33χρονο.

Η ανακοίνωση:

«Περίπου τρία χρόνια μαζί. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Για εμάς, ο Δημήτρης Μαυροειδής, παραμένει μέλος της οικογένειάς μας.

Ο Δημήτρης, αποχωρεί από την Ομάδα, έχοντας προσθέσει στην πλούσια συλλογή του, δύο από τα πλέον βαρύτιμα τρόπαια της Ιστορίας της «Βασίλισσας», και τα πλέον τιμημένα της σύγχρονης εποχής.

Ο Δημήτρης συνέβαλε αποφασιστικά στην αναγέννησή της, εντός και εκτός παρκέ, μεταλαμπαδεύοντας ως άξιος πρεσβευτής της το μήνυμα της «επιστροφής» και τα ευγενή ιδεώδη της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως, και αυτό θα του πιστώνεται διαχρονικά.

Η ΑΕΚ Β.C. εύχεται στο διεθνή σέντερ κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Μεταγραφές Basket League 2018-2019

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: «Μέλος της οικογένειάς μας ο Μαυροειδής»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.