ΑΕΚ BC

Πρωτιά για την ΑΕΚ στην Κύπρο, νίκησε και τη Μακάμπι

Η σεζόν για την ΑΕΚ άρχισε με… τρόπαιο! Έστω και στο τουρνουά προετοιμασίας «Νεόφυτος Χανδριώτης» της Λευκωσίας, η ΑΕΚ έκανε το 3 στα τρία κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση. Η Ένωση επιβλήθηκε στην παράταση και της Μακάμπι με 99-95 κερδίζοντας για μία ακόμα φορά τις εντυπώσεις ειδικά σε ο,τι έχει να κάνει με το επιθετικό...
Πρωτιά για την ΑΕΚ στην Κύπρο, νίκησε και τη Μακάμπι

Η σεζόν για την ΑΕΚ άρχισε με… τρόπαιο! Έστω και στο τουρνουά προετοιμασίας «Νεόφυτος Χανδριώτης» της Λευκωσίας, η ΑΕΚ έκανε το 3 στα τρία κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση.

Η Ένωση επιβλήθηκε στην παράταση και της Μακάμπι με 99-95 κερδίζοντας για μία ακόμα φορά τις εντυπώσεις ειδικά σε ο,τι έχει να κάνει με το επιθετικό της παιχνίδι.

Πρόσωπο της αναμέτρησης ο Δημήτρης Μωραΐτης που τελείωσε με 19 πόντους και για ένα ακόμα παιχνίδι δείχνει να… αρπάζει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του δείνει ο Λούκα Μπάνκι.Τα δεκάλεπτα: 17-29, 39-47, 61-68, 84-84, 95-99

ΜΑΚΑΜΠΙ (Σπάχια): Κέντρικ 6 (2), Πάργκο 28 (5), Ομπράιαν 11 (1), Καλοιάρο 13 (1), Σαχάρ, Κέιν 10, Αβντίγια 16 (1), Τάιους 11 (13 ριμπ.).

ΑΕΚ (Μπάνκι): Ξανθόπουλος 3, Σάκοτα 16 (2), Τσαλμπούρης 2, Ματσιούλις 14 (3), Αγραβάνης, Μωραϊτης 19 (3), Γκρίφιν 22 (2), Ρόμπερσον 5, Γιαννόπουλος 3 (1), Χάντερ 15.

Ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Χίμκι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρωτιά για την ΑΕΚ στην Κύπρο, νίκησε και τη Μακάμπι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.