ΑΕΚ BC

Φιλικό με τον Χολαργό δίχως τους Σαντ – Ρους και Καββαδά η ΑΕΚ

Δίχως τους Βασίλη Καββαδά και Χάουαρντ Σαντ – Ρους συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ. Οι δύο τραυματίες συνέχισαν τη θεραπευτική αγωγή τους, κάτι που σημαίνει πως αμφότεροι θα απουσιάσουν από το φιλικό κόντρα στο Χολαργό. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή (29/9, 18:00) στο κλειστό «Νίκος Γκάλης», κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό θα είναι το πρωτό...
Φιλικό με τον Χολαργό δίχως τους Σαντ – Ρους και Καββαδά η ΑΕΚ

Δίχως τους Βασίλη Καββαδά και Χάουαρντ Σαντ – Ρους συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ.

Οι δύο τραυματίες συνέχισαν τη θεραπευτική αγωγή τους, κάτι που σημαίνει πως αμφότεροι θα απουσιάσουν από το φιλικό κόντρα στο Χολαργό.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή (29/9, 18:00) στο κλειστό «Νίκος Γκάλης», κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό θα είναι το πρωτό φιλικό προετοιμασίας που θα δώσει η ΑΕΚ στην έδρα της.

Kαι το τελευταίο πριν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια, με πρώτο αυτό για το Κύπελλο (εκτός έδρας) απέναντι στο νικητή της αναμέτρησης Διαγόρας Δρυοπιδέων – Καβάλα.

Δείτε πως ήταν (και πως έγινε) ο Μάρκανεν (pic)

Όταν ο Τζίτζι συνάντησε τον… Ελληνα Τζίτζι (pics)

Ξεπουλάει τα αθλητικά υπάρχοντα του ο Τζαμπάρ!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φιλικό με τον Χολαργό δίχως τους Σαντ – Ρους και Καββαδά η ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.