ΑΕΚ BC

Μπάνκι για Χολαργό: «Να νικήσουμε με καλή εμφάνιση»

Ο Λούκα Μπάνκι αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Χολαργό και στην εικόνα που έχει δείξει μέχρι στιγμής ο προσεχής αντίπαλος
Μπάνκι για Χολαργό: «Να νικήσουμε με καλή εμφάνιση»

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα της ΑΕΚ με τον Χολαργό και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον προσεχή αντίπαλο της Ένωσης.

Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ είπε μεταξύ άλλων: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με αντίπαλο τον Χολαργό, που έχει το ίδιο ρεκόρ με μας στο Πρωτάθλημα. Μπορεί να είχε δύο πολύ δύσκολα ματς με τον Ολυμπιακό και το Περιστέρι στη σειρά, ωστόσο, απέδειξε ότι μπορεί να ανταγωνιστεί οποιονδήποτε αντίπαλο.

Διαθέτει πολλά «όπλα» στο ρόστερ του, παίκτες που επιτυγχάνουν καλάθι με υψηλά ποσοστά, αλλά και αμυντικά έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Εμείς προερχόμαστε από μία αγχωτική νίκη στο BCL με την Φουενλαμπράδα και σε συνδυασμό με τις απουσίες που έχουμε, περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό ματς με τον Χολαργό.

Σίγουρα, έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο. Να υπερασπιστούμε την έδρα μας κάνοντας μια καλή εμφάνιση και να κερδίσουμε».

AEK-Φουενλαμπράδα 78-71: «Καρέ» νικών η «Ένωση»

Μπάνκι: «Οι παίκτες μου έδειξαν την αξία τους»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπάνκι για Χολαργό: «Να νικήσουμε με καλή εμφάνιση»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.