ΑΕΚ BC

Μπάνκι: «Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε πόσο αξίζουμε»

Ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Αντβέρπ
Μπάνκι: «Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε πόσο αξίζουμε»

Στο Βέλγιο δίνει τον επόμενο αγώνα της η ΑΕΚ στο Basketball Champions League, κόντρα στην Αντβέρπ και ο Λούκα Μπάνκι περιμένει μια μεγάλη εμφάνιση από τους παίκτες του.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου» βλέπει την ομάδα του να τα πηγαίνει εξαιρετικά και φέτος στην διοργάνωση, μετρώντας πέντε σερί νίκες, μετά την ήττα στην πρεμιέρα. Θέλει να τις κάνει έξι, με την ομάδα της Αντβέρπ ωστόσο, να παρουσιάζεται εξίσου δυνατή, αλλά και απρόβλεπτη.

Για τον Μπάνκι όμως, το αυριανό (20/11) ματς, έχει την σημασία του, γιατί θέλει να δείξει η ομάδα του τις πραγματικές της ικανότητες.

«Αυτό είναι το τελευταίο ματς για τον πρώτο γύρο στον όμιλό μας. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έχει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της, με απίστευτη επιθετική νοοτροπία. Οι αριθμοί το αποδεικνύουν ξεκάθαρα. Μη ξεχνάμε, ότι η Αντβέρπ έχει επικρατήσει της Χάποελ στο Βέλγιο, ενώ έχει πάρει δύο ακόμα σπουδαίες νίκες σε Λιθουανία και Ντιζόν, κάτι που τη φέρνει στις υποψήφιες ομάδες για να περάσει στην επόμενη φάση του BCL», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα ν’ αποδείξουμε τι αξίζουμε, να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη».

Αποκατάσταση στην ΑΕΚ εν όψει Αντβέρπ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπάνκι: «Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε πόσο αξίζουμε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.