ΑΕΚ BC

ΑΕΚ: Στη 12άδα του Καναδά ο Εξέβιερ Ρατάν – Μέις

Ο Εξέβιερ Ρατάν – Μέις εξαργύρωσε τις καλές εμφανίσεις του με τη φανέλα της ΑΕΚ, κερδίζοντας μία κλήση στην Εθνική Καναδά για τις αναμετρήσεις του 5ου «παράθυρου». Βέβαια, ο Καναδός γκαρντ είναι ακόμη τραυματίας. Το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ, μαζί με το προπονητικό, μέσα στο επόμενο 48ώρο, θα αποφασίσουν τι θα κάνουν με την περίπτωσή...
ΑΕΚ: Στη 12άδα του Καναδά ο Εξέβιερ Ρατάν – Μέις

Ο Εξέβιερ Ρατάν – Μέις εξαργύρωσε τις καλές εμφανίσεις του με τη φανέλα της ΑΕΚ, κερδίζοντας μία κλήση στην Εθνική Καναδά για τις αναμετρήσεις του 5ου «παράθυρου».

Βέβαια, ο Καναδός γκαρντ είναι ακόμη τραυματίας. Το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ, μαζί με το προπονητικό, μέσα στο επόμενο 48ώρο, θα αποφασίσουν τι θα κάνουν με την περίπτωσή του, δηλαδή αν θα του επιτρέψουν να ταξιδέψει ή όχι.

Στη δωδεκάδα των Καναδών υπάρχει ο Κάιλ Γουίλτζερ, πέρσι μέλος του Ολυμπιακού, αλλά και ο Φιλ Σκραμπ, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα της «Βασίλισσας» για ένα φεγγάρι.

ΑΕΚ: Xωρίς Ρατάν – Μέις για μία εβδομάδα

ΑΕΚ: Έτσι νίκησε την Αντβέρπ (vid)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Στη 12άδα του Καναδά ο Εξέβιερ Ρατάν – Μέις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.