ΑΕΚ BC

ΑΕΚ: Επιστρέφει ο τραυματίας Ρατάν – Μέις

Ο γκαρντ της ΑΕΚ, Εξέβιερ Ρατάν – Μέις ταξίδεψε μέχρι το Ορλάντο, προκειμένου να εξεταστεί και από τους γιατρούς της ομάδας. Διένυε τις τελευταίες ημέρες της αποθεραπείας του από τον τραυματισμό στο γαστροκνήμιο. Αυτοί αποφάνθηκαν πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στις δύο αναμετρήσεις απέναντι σε Βενεζουέλα και Βραζιλία. Μάλιστα, η ομοσπονδία ανακοίνωσε πως ο Κάντρε...
ΑΕΚ: Επιστρέφει ο τραυματίας Ρατάν – Μέις

Ο γκαρντ της ΑΕΚ, Εξέβιερ Ρατάν – Μέις ταξίδεψε μέχρι το Ορλάντο, προκειμένου να εξεταστεί και από τους γιατρούς της ομάδας. Διένυε τις τελευταίες ημέρες της αποθεραπείας του από τον τραυματισμό στο γαστροκνήμιο.

Αυτοί αποφάνθηκαν πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στις δύο αναμετρήσεις απέναντι σε Βενεζουέλα και Βραζιλία.

Μάλιστα, η ομοσπονδία ανακοίνωσε πως ο Κάντρε Γκρέι θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Αυτό σημαίνει πως ο Καναδός γκαρντ αναμένεται να επιστρέψει σχεδόν άμεσα στις προπονήσεις της ΑΕΚ, προκειμένου να διαπιστώθεί αν προλαβαίνει είτε το ματς με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη (8/12) για την 8η αγωνιστική της Basket League, είτε αυτό με τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ (11/12) για το Basketball Champions League.

Θυμίζουμε οτι ο Ρατάν – Μέις είχε τραυματιστεί στον ώμο στην αναμέτρηση με τον Χολαργό (10/11), ωστόσο κατάφερε και αγωνίστηκε στο ματς του BCL, στο Βέλγιο, απέναντι στην Αντβερπ, όπου τραυματίστηκε στο πόδι!

Ο Άντονι Ντέιβις διαθέτει απίστευτο άνοιγμα χεριών (pic)

Στα χακί ο Μπόγρης (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Επιστρέφει ο τραυματίας Ρατάν – Μέις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.