ΑΕΚ BC

ΑΕΚ: Με τον Ρατάν – Μέις στην αποστολή

Ο Εξέβιερ Ρατάν – Μέις ταξίδεψε με την αποστολή της ΑΕΚ για τη Θεσσαλονίκη, ενόψει του αυριανού (8/12, 17:30) αγώνα απέναντι στον Άρη για την 8η αγωνιστική της Basket League. Ωστόσο, η συμμετοχή του Καναδού γκαρντ στο ματς με τους «κίτρινους», ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από απανωτούς τραυματισμούς, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ηδη νοκ...
ΑΕΚ: Με τον Ρατάν – Μέις στην αποστολή

Ο Εξέβιερ Ρατάν – Μέις ταξίδεψε με την αποστολή της ΑΕΚ για τη Θεσσαλονίκη, ενόψει του αυριανού (8/12, 17:30) αγώνα απέναντι στον Άρη για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Ωστόσο, η συμμετοχή του Καναδού γκαρντ στο ματς με τους «κίτρινους», ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από απανωτούς τραυματισμούς, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ηδη νοκ άουτ για τη «Βασίλισσα» είναι οι Χάρης Γιαννόπουλος, Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλης Καββαδάς. Κάτι που σημαίνει πως η ενδεχόμενη απουσία του Ρατάν – Μέις θα περιορίσει αισθητά τις επιλογές που θα έχει ο Λούκα Μπάνκι.

«Λογαριασμός» από FIBA για Ουίλιαμς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Με τον Ρατάν – Μέις στην αποστολή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.