ΑΕΚ BC

Θίοντορ: Τα δύσκολα χρόνια, η καταγγελία και η εντυπωσιακή σύζυγος (pics)

Οι εξωαγωνιστικές ιστορίες του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ
Θίοντορ: Τα δύσκολα χρόνια, η καταγγελία και η εντυπωσιακή σύζυγος (pics)

Αύριο (5/1) το πρωί αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Τζόρνταν Θίοντορ.

Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας έρχεται με αρκετά θετικά σχόλια για την αξία του, καθώς έχει δουλέψει σκληρά στο μπάσκετ, ώστε να ξεφύγει από την δύσκολη ζωή που είχε από μικρή ηλικία.

Παιδί ανύπαντρης μητέρας, ο Θίοντορ γεννήθηκε το 1989 στο Νιου Τζέρσεϊ. Δεν γνώρισε πατέρα, ενώ η μητέρα του δούλευε όλη μέρα, με αποτέλεσμα το ένα από τα τρία της αγόρια, να μπλέξει με συμμορίες. Όταν και ο Τζόρνταν έμπλεξε, η μητέρα του τον άλλαξε σχολείο, προκειμένου να αποφύγει τους μπελάδες. Μπήκε στο κολέγιο του Σέτον Χολ, όπου ξεκίνησε με πολλές υποσχέσεις, αλλά η προβληματική συμπεριφορά του εκείνη την περίοδο, έφερε πολλά προβλήματα, αλλά και ένα στίγμα που «κουβαλά» ακόμη.

Στη διάρκεια ενός αγώνα της ομάδας του το 2011 με το πανεπιστήμιο της Βιλανόβα, ο προπονητής του Σέτον Χολ, έδιωξε δύο παίκτες (Λόρενς και Τζάκσον), λόγω συμπεριφοράς. Ο Θίοντορ πήρε το μέρος του προπονητή του και άρχισε η μεταξύ τους κόντρα που… ξέφυγε για τα καλά.

Η μητέρα του Λόρενς πήγε στην αστυνομία και είπε πως ο νέος παίκτης της ΑΕΚ, εισέβαλε στο δωμάτιό του, στην φοιτητική εστία, μαζί με άλλου δύο αγνώστους, κρατώντας όπλα! Ζητούσαν να φύγει από το πανεπιστήμιο, με το θέμα να καταλήγει στα δικαστήρια.

Ωστόσο, δεν αποδείχθηκε καμία κατηγορία για εισβολή και οπλοκατοχή, με τον παίκτη ωστόσο να «στιγματίζεται» από την υπόθεση, στο διαδίκτυο.

Η εντυπωσιακή Τουρκάλα σύζυγός του

Ο Θίοντορ ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του πορεία το 2013 με την Μερσίν. Έμεινε στην ομάδα για δύο σεζόν και κατέληξε στην Φρανκφούρτη το 2015, πριν επιστρέψει στην Τουρκία και την Μπάνβιτ. Από εκεί κατέληξε στην Ολύμπια και τώρα στην ΑΕΚ. Στην Τουρκία γνώρισε και τον έρωτα της ζωής του. Μια Τουρκάλα μπασκετμπολίστρια, που αγωνίζεται στην Καϊσέρι Κάσκι. Ο λόγος για την Τούγκμπα Τασκί, η οποία είναι κατά 5 χρόνια μεγαλύτερή του!

Και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, είναι πολύ εντυπωσιακή.

https://www.instagram.com/p/BsFlCYIALF1/

https://www.instagram.com/p/Bq5bRXRARkB/

https://www.instagram.com/p/Bp2hNt3Aken/

https://www.instagram.com/p/Bnv51k7hY3e/

https://www.instagram.com/p/BkLa04Kndi4/

ΑΕΚ: Ο Μάκης με τα δώρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θίοντορ: Τα δύσκολα χρόνια, η καταγγελία και η εντυπωσιακή σύζυγος (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.