ΑΕΚ BC

Basketball Champions League: Καλωσόρισε την ΑΕΚ στους «16» (pic)

Η ΑΕΚ κατάφερε να εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, που την καλωσόρισε διαδικτυακά στους «16» μαζί με τις Χάποελ Ιερουσαλήμ, Μούρθια και Τενερίφη. H ομάδα του Λούκα Μπάνκι ηττήθηκε από την Μπάμπεργκ στο προχθεσινό (8/1) παιχνίδι, ωστόσο πήρε την πρόκριση από φάση των ομίλων, μιας και βρίσκεται σε απόσταση...
Basketball Champions League: Καλωσόρισε την ΑΕΚ στους «16» (pic)

Η ΑΕΚ κατάφερε να εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, που την καλωσόρισε διαδικτυακά στους «16» μαζί με τις Χάποελ Ιερουσαλήμ, Μούρθια και Τενερίφη.

H ομάδα του Λούκα Μπάνκι ηττήθηκε από την Μπάμπεργκ στο προχθεσινό (8/1) παιχνίδι, ωστόσο πήρε την πρόκριση από φάση των ομίλων, μιας και βρίσκεται σε απόσταση 5 νικών από την 5η θέση, με 4 παιχνίδια να απομένουν.

Παρομοίως, οι υπόλοιπες 3 ομάδες πήραν από τώρα το εισιτήριο για τη συνέχεια και έτσι η διοργανώτρια αρχή τις υποδέχθηκε με ανάρτησή της στα social media.

https://www.instagram.com/p/Bsc6Keiln8n/

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Basketball Champions League: Καλωσόρισε την ΑΕΚ στους «16» (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.