ΑΕΚ BC

Μπάνκι: «Περιμένουμε τον Τζόρνταν»

O προπονητής της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, μίλησε στο aekbc.gr για την αυριανή (12/01) αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με Κολοσσό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League. «Χρειαζόμαστε μία πολύ σοβαρή εμφάνιση, απέναντι σε μία ομάδα που η θέση της στο πρωτάθλημα δεν αντικατοπτρίζει το επίπεδο του ρόστερ της. Η αλήθεια είναι, ότι ο Κολοσσός τελευταία...
Μπάνκι: «Περιμένουμε τον Τζόρνταν»

O προπονητής της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, μίλησε στο aekbc.gr για την αυριανή (12/01) αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με Κολοσσό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League.

«Χρειαζόμαστε μία πολύ σοβαρή εμφάνιση, απέναντι σε μία ομάδα που η θέση της στο πρωτάθλημα δεν αντικατοπτρίζει το επίπεδο του ρόστερ της. Η αλήθεια είναι, ότι ο Κολοσσός τελευταία έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις απέναντι σε ομάδες, όπως το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ», εξήγησε ο Μπάνκι.

Και πρόσθεσε, αναφορικά με την πρώτη εμφάνιση του Τζόρνταν Θίοντορ: «Περιμένουμε να δούμε τον Τζόρνταν Θίοντορ στον πρώτο του αγώνα με τη φανέλα της ΑΕΚ. Περιμένουμε βέβαια και τους Τζέιμς, Ξανθόπουλο, που έχουν πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στα τελευταία ματς. Σίγουρα ο Τζόρνταν δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση από πλευράς φόρμας, ωστόσο, αναμένουμε να προσθέσει και αυτός κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας . Θα χαρακτήριζα την αναμέτρηση καθοριστική, καθώς χρειαζόμαστε τους βαθμούς της νίκης».

Ο Τόνι Γουάιτ δίνει μάχη με τη λευχαιμία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπάνκι: «Περιμένουμε τον Τζόρνταν»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.