ΑΕΚ BC

ΑΕΚ: Ο Θίοντορ πήρε το φλουρί (pics)

Η ολοκλήρωση της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Κολοσσό Ρόδου έφερε τους παίκτες της «Βασίλισσας» στο VIP Lounge στο κλειστό γήπεδο  του ΟΑΚΑ. Την «κιτρινόμαυρη» πίτα έκοψαν οι Μάκης Αγγελόπουλος και Χάρης Κουτάς, μαζί με τους Ντράγκαν Σάκοτα και Λούκα Μπάνκι. Ένα από τα τρία φλουριά βρήκε το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Τζόρνταν Θίοντορ,...
ΑΕΚ: Ο Θίοντορ πήρε το φλουρί (pics)

Η ολοκλήρωση της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Κολοσσό Ρόδου έφερε τους παίκτες της «Βασίλισσας» στο VIP Lounge στο κλειστό γήπεδο  του ΟΑΚΑ.

Την «κιτρινόμαυρη» πίτα έκοψαν οι Μάκης Αγγελόπουλος και Χάρης Κουτάς, μαζί με τους Ντράγκαν Σάκοτα και Λούκα Μπάνκι.

Ένα από τα τρία φλουριά βρήκε το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Τζόρνταν Θίοντορ, με το εύρημα να συνοδεύεται από χρηματικό αντίτιμο.

Τα άλλα δύο φλουριά «έπεσαν» στους Παναγιώτη Μάντζο (υπεύθυνος εισιτηρίων) και Ελένη Κολώνα (ταξιθέτρια).

Πέντε εργαζόμενοι και εθελοντές της ΑΕΚ «κέρδισαν» έπειτα από κλήρωση δώρα-προσφορά χορηγών, συνεργατών και φίλων της «Ένωσης», ανάμεσα στα οποία πολυήμερα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος.

Basket League: Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα (13η αγων.)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Ο Θίοντορ πήρε το φλουρί (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.