ΑΕΚ BC

ΑΕΚ: «Το ακούς, «Παγκόσμιε»; Η «Βασίλισσα» στο… Παγκόσμιο»

Συγκινητική ανάρτηση με αφορμή τη συμμετοχή στο Διηπειρωτικό Κύπελλο
ΑΕΚ: «Το ακούς, «Παγκόσμιε»; Η «Βασίλισσα» στο… Παγκόσμιο»

Με αφορμή τη συμμετοχή στο Διηπειρωτικό Κύπελλο, η ΚΑΕ ΑΕΚ σκαρφίστηκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να ανατρέξει σε όσα συνέβησαν από το 2011 μέχρι τώρα, απευθυνόμενη προς τον ουρανό που ίπταται από το 2013 ο Γιώργος Αμερικάνος.

“Πριν από οκτώ χρόνια, εκατομμύρια «Ενωσιτών» ανά την υφήλιο, έκαναν την καρδιά τους πέτρα και άντεξαν, όσοι άντεξαν, στο θρήνο. Βουβός θρήνος. Ήταν στα 2011 όταν η χιλιοδοξασμένη «Βασίλισσα» γκρεμοτσακίστηκε. Εξαιτίας ανθρώπινων λαθών, αλλά και ραδιουργιών της εποχής, που θα εκτιμήσει-αξιολογήσει ο ιστορικός του μέλλοντος.

Ο ιστορικός του… παρόντος, ωστόσο, είναι σε θέση να εκτιμήσει άμεσα τα σπουδαία της νέας εποχής, που φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Μάκη Αγγελόπουλου και του οργανισμού ΑΕΚ BC.

H «Βασίλισσα» του Λούκα Μπάνκι, χάρη στο μαγικό Μάη του 2018, όταν ο Kόουτς Ντράγκαν Σάκοτα και οι παίκτες του έκαναν την Ευρώπη να παραληρεί και να ζηλεύει το ακατόρθωτο, θα διεκδικήσει τον Παγκόσμιο τίτλο!

Η «Βασίλισσα» της Ευρώπης, η κάτοχος του Basketball Champions League 2018 της FIBA, ετοιμάζεται να διεκδικήσει το τρόπαιο του F4 του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, με πρώτο εμπόδιο στον ημιτελικό την Πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής, Σαν Λορέντζο, με συνδιοργανωτή το ΝΒΑ!

Τα ακούς, «Παγκόσμιε»;

Η ΑΕΚ… Η ΑΕΚ σου… Θα διεκδικήσει τον Παγκόσμιο τίτλο! Από 15 έως 17 Φεβρουαρίου 2019. Στην πρωτεύουσα της πάλαι ποτέ πορτογαλικής αυτοκρατορίας, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Στην πατρίδα της Σάμπα. Στην Cariocas Arena 1.

Η ομάδα, που σε περιόδους δύσκολες έκανε την Ελλάδα υπερήφανη, πριν από 51 χρόνια, με μπροστάρη τον ΑΘΑΝΑΤΟ Γιώργο Αμερικάνο, αλλά και άλλους ισάξιους συναγωνιστές, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, μόλις 4 χρόνια μετά τη «νεκρανάστασή» της να πετάει στα σύννεφα.

Να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Γης και να αναζητεί την αγωνιστική υπέρβασή της. Να τρυπήσει το ταβάνι της. Να αγγίξει τον ουρανό…”.

ΑΕΚ – Ντιζόν 80-56: Με Χάντερ οδηγό (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: «Το ακούς, «Παγκόσμιε»; Η «Βασίλισσα» στο… Παγκόσμιο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.