ΑΕΚ BC

Η επαγγελματική συνήθεια και το πρόστιμο που… σβήστηκε

Η συνάντηση και η συζήτηση ανάμεσα σε έναν προπονητή και τον… εργοδότη του, τον ιδιοκτήτη της ομάδας, (δεν) αποτελεί είδηση, όσο είναι κι η παρουσία του ιδιοκτήτη σε έναν εκτός έδρας αγώνα. Ή στην προπόνηση της δική του ομάδας! Ναι, είναι αλήθεια πως ο Ντράγκαν Σάκοτα συζήτησε με τον Μάκη Αγγελόπουλο μετά την αναμέτρηση με...
Η επαγγελματική συνήθεια και το πρόστιμο που… σβήστηκε

Η συνάντηση και η συζήτηση ανάμεσα σε έναν προπονητή και τον… εργοδότη του, τον ιδιοκτήτη της ομάδας, (δεν) αποτελεί είδηση, όσο είναι κι η παρουσία του ιδιοκτήτη σε έναν εκτός έδρας αγώνα. Ή στην προπόνηση της δική του ομάδας!

Ναι, είναι αλήθεια πως ο Ντράγκαν Σάκοτα συζήτησε με τον Μάκη Αγγελόπουλο μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Μαζί τους και άλλα μέλη του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης της ΑΕΚ. Κάτι που συμβαίνει σχεδόν μετά από κάθε αγώνα της «Βασίλισσας». Είτε το αποτέλεσμα είναι θετικό, είτε είναι αρνητικό.

Ονομάζεται απολογισμός.  Και λογίζεται ως κάτι υγιές σε ένα σύνολο, όπως είναι μία ομάδα μπάσκετ.

Ο Σάκοτα ανέφερε τη λέξη «πρόστιμο», για την εμφάνιση και τη νοοτροπία των παικτών στην ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ. Η έννοια συζητήθηκε και στη συνάντηση ανάμεσα σε αυτούς που ορίζουν την τύχη της ΑΕΚ. Όμως στο τέλος κρίθηκε σκόπιμο να μην προχωρήσει η πρόταση, κυρίως για να μείνουν ήρεμα τα αποδυτήρια της ομάδας (και) ενόψει του Final Four. Και κατά δεύτερον, προκειμένου να μην… ξεθωριάσει ό, τι έκανε η ομάδα μέχρι τώρα.

Ετσι και αλλιώς, ο προπονητής της ΑΕΚ σε ανύποπτο χρόνο έχει χαρακτηρίσει ως επιτυχημένο τη σεζόν, ό,τι και αν συμβεί μέχρι τη λήξη της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η επαγγελματική συνήθεια και το πρόστιμο που… σβήστηκε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.