ΑΕΚ BC

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ με 5 ευρώ!

Τα πλέι οφ ξεκινούν. Και η ΚΑΕ ΑΕΚ επιχειρεί να συσπειρώσει τον κόσμο της, ενόψει της δύσκολης σειράς με τον ΠΑΟΚ. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (16/5) και η δεύτερη θα λάβει χώρα στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Γκάλης» το Σάββατο (19/5). Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε πως οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν...
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ με 5 ευρώ!

Τα πλέι οφ ξεκινούν. Και η ΚΑΕ ΑΕΚ επιχειρεί να συσπειρώσει τον κόσμο της, ενόψει της δύσκολης σειράς με τον ΠΑΟΚ.

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (16/5) και η δεύτερη θα λάβει χώρα στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Γκάλης» το Σάββατο (19/5).

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε πως οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 5 ευρώ, ενώ όσοι αποφασίσουν να πάνε στο ΟΑΚΑ θα θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το κίτρινο συλλεκτικό t-shirt της Πρωταθλήτριας Ευρώπης 2018, που φόρεσαν οι τροπαιούχοι του Basketball Champions League μετά τον Τελικό με Μονακό,  ένα μαύρο t-shirt έκπληξη και το dvd της ταινίας «1968».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ – ΠΑΟΚ με 5 ευρώ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.