ΑΕΚ BC

Ξεκίνησε από τον Φιλιπόφσκι, πήγε σε… Κόρνερ!

Στην ΑΕΚ αναζητούν προπονητή. Δεν το κρύβουν. Στα γραφεία καταφθάνουν μπόλικες προτάσεις, όμως έχει και η «Βασίλισσα» τα… θέλω της. Σύμφωνα με την έντυπη έκδοση του Sportime, στην ΑΕΚ κοίταξαν την περίπτωση του Σάσο Φιλιπόφσκι, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο της τουρκικής Μπάνβιτ. Η περίπτωση του 43χρονου Σλοβένου προπονητή δεν προχώρησε, καθώς υπήρξε...
Ξεκίνησε από τον Φιλιπόφσκι, πήγε σε… Κόρνερ!

Στην ΑΕΚ αναζητούν προπονητή. Δεν το κρύβουν. Στα γραφεία καταφθάνουν μπόλικες προτάσεις, όμως έχει και η «Βασίλισσα» τα… θέλω της.

Σύμφωνα με την έντυπη έκδοση του Sportime, στην ΑΕΚ κοίταξαν την περίπτωση του Σάσο Φιλιπόφσκι, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο της τουρκικής Μπάνβιτ.

Η περίπτωση του 43χρονου Σλοβένου προπονητή δεν προχώρησε, καθώς υπήρξε τεράστια απόσταση στο οικονομικό κομμάτι ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πλέον το ενδιαφέρον των κυπελλούχων Ελλάδας θα στραφεί στον αυστριακής καταγωγής Ραούλ Κόρνερ. Ο 44χρονος προπονητής τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στον πάγκο της γερμανικής Μπαϊρόιτ, μίας από τις πιο επιθετικογενής ομάδες του BCL. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θα πρέπει σύντομα να καταλήξει στην επιλογή του νέου προπονητή του συλλόγου, προκειμένου να αρχίσει ο σχεδιασμός για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξεκίνησε από τον Φιλιπόφσκι, πήγε σε… Κόρνερ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.