ΑΕΚ BC

Ρώτησε για Παπαθεοδώρου η ΑΕΚ

Ο Έλληνας προπονητής έχει ξεκαθαρίσει ότι θα τιμήσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ
Ρώτησε για Παπαθεοδώρου η ΑΕΚ

Στο πλαίσιο της αναζήτησής τους για προπονητή, οι παράγοντες της ΑΕΚ εξέτασαν την περίπτωση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Το Sportime.gr αποκαλύπτει ότι ο κόουτς του ΠΑΟΚ, που χαίρει της απόλυτης εκτίμησης του Μάκη Αγγελόπουλου, βρέθηκε στο στόχαστρο της ΑΕΚ (την οποία νίκησε… τέσσερις φορές την σεζόν που ολοκληρώθηκε) και μάλιστα έγινε και μια ανιχνευτική κίνηση στον εκπρόσωπο του παίκτη.

Ο Παπαθεοδώρου δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι και τόσο… υψηλό ώστε να υψώσει απαγορευτικό στην Ενωση. Όπως έγινε γνωστό, ξεκαθαρίστηκε στην ΑΕΚ ότι ο 42χρονος προπονητής δεν προτίθεται να φύγει από τον ΠΑΟΚ καθώς επιθυμεί να τιμήσει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν βασικότατος στόχος της ΑΕΚ αλλά η περίπτωση δεν προχώρησε. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει «ναυαγήσει» και η περίπτωση του Ραούλ Κόρνερ (της Μπαϊρόιτ) ενώ αναμένονται οι προθέσεις της Ούνικς Καζάν για τον Δημήτρη Πρίφτη.

Ακόμα κι αν δεν μείνει όμως στο Καζάν ο Πρίφτης, δύσκολα θα έρθει στην ΑΕΚ (και στην Ελλάδα γενικότερα) καθώς επιθυμεί να δουλέψει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Υπό αυτά τα δεδομένα ο Ηλίας Ζούρος σταδιακά βγαίνει στο προσκήνιο αν και δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Αλλωστε έκπληξη ήταν και η απόπειρα προσέγγισης του Ηλία Παπαθεοδώρου…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρώτησε για Παπαθεοδώρου η ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.