ΑΕΚ

Πόνσε: “Mην ανησυχείτε, εγώ είμαι εδω”

Το μήνυμα του νέου παίκτη της ΑΕΚ στους φιλάθλους της
Πόνσε: “Mην ανησυχείτε, εγώ είμαι εδω”

Από την πρώτη στιγμή που του δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει, ο Εκι Πόνσε φάνηκε να μπαίνει πλήρως στο…πρωταθληματικό κλίμα.

Ο Αργεντίνος, κατά τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, αποθέωσε την “Ενωση” και… καθησύχασε φιλάθλους και αντιπάλους ότι πλέον “είναι εδώ”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντίνου φορ:

«Το μήνυμα που στέλνω στους φιλάθλους της ΑΕΚ είναι ότι πλέον δεν έχουν τον παραμικρό λόγο να ανησυχούν για την καθυστέρηση που υπήρξε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής μου. Βρίσκομαι εδώ, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, ήθελα να έρθω εδώ και έχω ήδη εντυπωσιαστεί με την ποιότητα των ανθρώπων που συνάντησα αλλά και με την οργάνωση και το επίπεδο του club απ’ όσα έχω προλάβει να δω.

Ηρθα σε μια μεγάλη ομάδα, που είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της και αυτό αυξάνει τις απαιτήσεις όλων μας. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα τη νέα σεζόν. Δεν βλέπω την ώρα να ενταχθώ στην ομάδα, να ξεκινήσω προπονήσεις και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Περιμένουμε όλοι με αγωνία την κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας, για να μάθουμε τον αντίπαλό μας και να προσπαθήσουμε για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή μας στους ομίλους του Champions League.

Δεν χρειάστηκε καν να μιλήσω με άλλους συμπατριώτες μου που έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, έχω μαζέψει μόνος μου τις πληροφορίες που θα ήθελα και –πιστέψτε με- γνωρίζω πολύ καλά σε πόσο μεγάλο σύλλογο έχω έρθει για να συνεχίσω την καριέρα μου».

Ανακοινώθηκε ο Πόνσε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πόνσε: “Mην ανησυχείτε, εγώ είμαι εδω”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.