ΑΕΚ

Τόζερ: «Ο κόσμος είναι το μεγάλο αβαντάζ της ΑΕΚ»

Τι είπε για τους επικείμενους αγώνες με την Βίντι
Τόζερ: «Ο κόσμος είναι το μεγάλο αβαντάζ της ΑΕΚ»

Αν μη τι άλλο, ο Ντάνιελ Τόζερ γνωρίζει πολύ καλά την ΑΕΚ. Το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της του δίνει το δικαίωμα να μιλάει. 

Ο Ούγγρος άσος μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του με αφορμή τους επικείμενους αγώνες με την Βιντεότον (ο ίδιος αγωνίζεται πλέον στην Ντέμπρετσεν).

«Έχω μόνο θετικές εμπειρίες από την ΑΕΚ. Έπαιξα καλό ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ για δύο σεζόν. Ο κόσμος στην Αθήνα θα είναι ένα μεγάλο αβαντάζ για την ελληνική ομάδα. Όταν ήμουν στην ΑΕΚ παίξαμε στα πλέι οφς με τη Χαρτς μπροστά σε ένα φανταστικό κοινό, περίπου 70 χιλιάδων. Δεν πιστεύω πως θα έχει αλλάξει αυτό. Ο κόσμος θα έχει την ίδια τρέλα. Επίσης το γεγονός πως η ΑΕΚ πέρασε τη Σέλτικ δείχνει πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τη Βίντι. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα και οι παίκτες της θέλουν να αποδείξουν πράγματα και να επιστρέψουν στο Τσάμπιονς Λιγκ», ανέφερε ο Τόζερ.

Επίσημα ο Σβάρνας στην ΑΕΚ

Λιβάια: «Όλοι θέλουν να μας ρίξουν από την κορυφή»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τόζερ: «Ο κόσμος είναι το μεγάλο αβαντάζ της ΑΕΚ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.