ΑΕΚ

Μελισσανίδης: «Κανείς δεν το πίστευε εκτός από εμάς» (vid)

Οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα των πρωταθλητών Ελλάδας κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ
Μελισσανίδης: «Κανείς δεν το πίστευε εκτός από εμάς» (vid)

O Δημήτρης Μελισσανίδης παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ στάθηκε τυχερή στο φινάλε, αλλά υπογράμμισε ότι “κανείς δεν το πίστευε εκτός από εμάς”.

Οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της “Ένωσης” μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League στην κάμερα του Cosmote TV: «Καταρχήν είμαστε τυχεροί που συμμετέχουμε όλοι σε αυτή την προσπάθεια.

Μετά από πέντε χρόνια, με όλη αυτή την πορεία να συμμετέχει η ομάδα μας στη μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης. Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμμετοχή του. Συνεχίζουμε. Είμαστε χαρούμενοι. Μας βγήκε λίγο η ψυχή στο τελευταίο τέταρτο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Είχαμε και την τύχη μαζί μας και πήραμε την πρόκριση για να συμμετέχουμε στην καλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης. Μετά από πέντε χρόνια προσπάθειας, κανείς δεν το πίστευε, μόνο εμείς το πιστεύαμε. Ανταμειφθήκαμε με την πρόκριση στο Champions League».

ΑΕΚ στους ομίλους… στρέιτ θρου!

Χαμός στο ΟΑΚΑ: Κόκκινη στον Λιβάια για κλωτσιά σε αντίπαλο (pics+vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μελισσανίδης: «Κανείς δεν το πίστευε εκτός από εμάς» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.