Παίρνει τον Γιαννιώτα η ΑΕΚ
Κλείνει τον Έλληνα εξτρέμ η Ένωση
Σε μια κίνηση-έκπληξη φαίνεται πως προχωράει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ένωση είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιάννη Γιαννιώτα.
Ο 25χρονος διεθνής εξτρέμ έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν πως είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Γιαννιώτας έπαιξε την περσινή σεζόν με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ και έκανε 33 ματς με 3 γκολ και 4 ασίστ.
Από αυτά, τα 27 παιχνίδια ήταν στη Σεγούντα, όπου και αγωνιζόταν η Βαγιαδολίδ. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportime.gr, ο Γιαννιώτας ήταν κοντά στην Κάντιθ αλλά τελικά η ΑΕΚ κινήθηκε και τον αποκτά. Να σημειωθεί, πως η κίνηση για τον 25χρονο εξτρέμ είναι ανεξάρτητη από τον παίκτη, που θα αποκτηθεί για τη θέση αυτή, από το εξωτερικό.
http://www.sportime.gr/bloggers/giannis-xorianopoulos/134459/aek-tsampions-ligk/
http://www.sportime.gr/aek/134515/stin-aek-to-perimenoyn-pos-kai-pos-vid/
