ΑΕΚ

Σιμόες: «Θα τους κάνουμε δύσκολη τη ζωή»

Ο άσος της ΑΕΚ έκανε δηλώσεις στην Ojogo εν όψει του Τσάμπιονς Λιγκ
Σιμόες: «Θα τους κάνουμε δύσκολη τη ζωή»

Για Μπάγερν, Μπενφίκα και Άγιαξ, η ΑΕΚ θεωρείται ο αδύναμος κρίκος στον όμιλο των τεσσάρων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αντρέ Σιμόες όμως τόνισε στους Πορτογάλους πως δεν θα είναι τόσο απλά τα πράγματα…

Σε συνέντευξη που έδωσε στην πορτογαλική Ojogo, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην παρουσία του «δικεφάλου» στον όμιλο, τονίζοντας πως θα είναι σκληρό καρύδι για τους άλλους τρεις.

«Ξέρουμε ότι το μεγάλο φαβορί είναι η Μπάγερν και μετά η Μπενφίκα σε αυτό τον όμιλο. Κι εμείς όμως έχουμε κάτι να πούμε σε αυτή την παρέα. Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε δύσκολη τη ζωή και αν πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Γνωρίζουμε ότι οι τρεις μας αντίπαλοι είναι πολύ δυνατοί και γνωστοί στην Ευρώπη, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και να αποδείξουμε ότι μπορούμε με ωραίο ποδόσφαιρο να τα καταφέρουμε. Δεν θα έχουμε εύκολη αποστολή. Οι αντίπαλοί μας όμως δεν έχουν εύκολο έργο με μας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σιμόες αναφέρθηκε εκτενέστερα στην Μπενφίκα (γι’ αυτό και τον ρώτησαν άλλωστε οι Πορτογάλοι), σχολιάζοντας το αρνητικό ρεκόρ που έχει απέναντί της, αλλά και το υπέρ της 4-1 στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ.

«Σε έξι μας απέναντι στην Μπενφίκα έχω πέντε ήττες και μία ισοπαλία. Έπαιζα σε υποδεέστερες ομάδες, αλλά τώρα θα είναι διαφορετικά. Για να μας κερδίσουνε θα πρέπει να παλέψουν σκληρά. Δεν έμεινα έκπληκτος από το 4-1 της Μπενφίκα επί του ΠΑΟΚ επειδή στο πρώτο ματς είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες. Όσα έχασε στη Λισαβόνα, τα έβαλε στην Ελλάδα», σημείωσε.

Τούρκοι στην προπόνηση της ΑΕΚ (pics)

ΕΠΟ: «Ενοχλημένος για την διαρροή στο θέμα Λάζαρου ο Γραμμένος»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σιμόες: «Θα τους κάνουμε δύσκολη τη ζωή»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.