ΑΕΚ

Ουζουνίδης: “Να προβληματίσουμε τον Άγιαξ”

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ
Ουζουνίδης: “Να προβληματίσουμε τον Άγιαξ”

Τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσει η ΑΕΚ το ματς με τον Άγιαξ, τις απουσίες, καθώς και για τις αναμνήσεις που έχει από το 1996, όταν και τον αντιμετώπισε σαν ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής της Ένωσης, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα θα πρέπει να “προβληματίσει τον αντίπαλό της”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ: «Ο Άγιαξ είναι μία ομάδα που παίζει καλά με την μπάλα αλλά έχει και αδυναμίες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Έχει ένα στυλ παιχνιδιού που είναι επιθετικό και μπορεί να μας δώσει προϋποθέσεις να απειλήσουμε. Σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορεί να παίζεις μόνο άμυνα. Πρέπει να κοιτάξεις και να προβληματίσεις. Είναι σημαντικό τις ευκαιρίες που θα έχουμε να τις κάνουμε γκολ αν θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για το αν ψάχνει κάτι διαφορετικό από θέμα επιλογών: «Μπορεί να έρθει από μόνο του κάτι διαφορετικό λόγω των προβλημάτων που έχουμε από τις τιμωρίες. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε βέβαια κάτι διαφορετικό. Με τα προβλήματα που έχουμε πρέπει να βάλουμε μέσα τους καλύτερους. Έχουμε κάτι στο μυαλό μας. Οι συνθήκες μας αναγκάζουν να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό».

Για το αν η ΑΕΚ κυνηγά ένα ή δύο αποτελέσματα: «Θα τα δώσουμε όλα και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».

Για τις μνήμες από τον αγώνα του 1996 φορώντας τότε την φανέλα του Παναθηναϊκού: «Άλλες εποχές το 1996. Άλλο να είσαι παίκτης, άλλο προπονητής. Το 1996 χτίστηκε αυτό το γήπεδο. Ας κερδίσουμε αύριο και ας χτιστεί νέο (γέλια)».

Μπάρκας: “Δεν πάμε Άμστερνταμ για να δούμε τα… γήπεδα”

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ουζουνίδης: “Να προβληματίσουμε τον Άγιαξ”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.