Sportime

Καταθέτει άμεσα έφεση η ΑΕΚ

Δεν θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα στην Ένωση

Σπύρος Γιαννόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Καταθέτει άμεσα έφεση η ΑΕΚ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η απόφαση του Πρωτομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Λίγκας κααι η τιμωρία της ΑΕΚ με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων θυρών και αφαίρεση τριών βαθμών δεν θα μείνει χωρίς αντίδραση από την Ένωση.

Συγκεκριμένα, οι "κιτρινόμαυροι" θα καταθέσουν άμεσα έφεση, ώστε να μετριαστεί η ποινή. Η απόφαση άλλωστε, έχει προκαλέσει έκπληξη στο στρατόπεδο της ΑΕΚ και σίγουρα δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Κυρίως λόγω του γεγονότος πως τα όποια επεισόδια, όπως λένε στην Ένωση, έγιναν εκτός γηπέδου και δεν επηρέασαν επουδενί την έκβαση του αγώνα, ούτε προκάλεσαν διακοπή, ούτε φθορές.

Επομένως, όπως είναι λογικό, στη Δευτεροβάθμια επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα αποφανθεί σύντομα η ΑΕΚ, με στόχο τη δικαίωση, αλλά και την καταστολή της ποινής για την αφαίρεση βαθμών.

http://www.sportime.gr/aek/168572/meion-treis-vathmoys-stin-aek/

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Σπύρος Γιαννόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα