ΑΕΚ

Στην «Αγιά-Σοφιά» ο Μελισσανίδης

Στο χώρο, που σηκώνεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ βρέθηκε για ακόμα μια φορά σήμερα Σάββατο (13/10) ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών επιθεώρησε την εξέλιξη του έργου, το οποίο βρίσκεται μέσα στα χρονοδιαγράμματα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πηγαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να τσεκάρει από κοντά τις εργασίες. Εξάλλου,...
Στην «Αγιά-Σοφιά» ο Μελισσανίδης

Στο χώρο, που σηκώνεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ βρέθηκε για ακόμα μια φορά σήμερα Σάββατο (13/10) ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών επιθεώρησε την εξέλιξη του έργου, το οποίο βρίσκεται μέσα στα χρονοδιαγράμματα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πηγαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να τσεκάρει από κοντά τις εργασίες.

Εξάλλου, το σημαντικότερο έργο στη νεότερη ιστορία του συλλόγου βρίσκεται αυτήν την στιγμή σε εξαιρετική φάση μια και παίρνουν μορφή ακόμα και οι εξέδρες του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

«Δίχτυα» οκτώ μήνες μετά για τον Γιακουμάκη

Ουζουνίδης: «Απόλαυση τα χτυπήματα του Γκάλο»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην «Αγιά-Σοφιά» ο Μελισσανίδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.