ΑΕΚ

ΑΕΚ- Μπάγερν: Οι Γερμανοί… ξανάρχονται!

Πότε ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για το μεγάλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ
ΑΕΚ- Μπάγερν: Οι Γερμανοί… ξανάρχονται!

Το μεσημέρι της Δευτέρας (15/10) αναμένεται να βγουν τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Μπάγερν.

Η σκέψη που υπάρχει από τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι να έχουν ίδιες ή ακόμα και χαμηλότερες τιμές συγκριτικά με αυτές της αναμέτρησης με την Μπενφίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό συμβαίνει διότι το ματς με τους Βαυαρούς είναι το μεγαλύτερο της σεζόν για την ΑΕΚ και η ώρα (19.55) ευνοεί, ώστε το ΟΑΚΑ να γεμίσει με οικογένειες, αλλά και κόσμο από την επαρχία.

Η Μπάγερν έχει επίσης ζητήσει και τα Σπάτα για ξεμούδιασμα τη μέρα του αγώνα, ενώ “παίζεται” το ενδεχόμενο να κάνει αποφόρτιση και την επόμενη της αναμέτρησης.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ

Την Τρίτη (16/10), καταφθάνει κλιμάκιο της Μπάγερν στην Αθήνα για όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα. Οι Γερμανοί έχουν ήδη πάρει όλα τα εισιτήρια ( περίπου 3.000) που δικαιούνται στις Θύρες 20-22, ενώ τους έχουν δοθεί και κάποια σε καλύτερες θέσεις (350). Όσο για τα στελέχη της πρωταθλήτριας Γερμανίας, αυτά θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την σουίτα της διοίκησης της ΑΕΚ, την οποία τους την παραχώρησαν οι “κιτρινόμαυροι”.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ… ΑΠΟΒΑΣΗ ΜΜΕ

Πλήρως οργανωμένοι οι Βαυαροί, οι οποίοι θα φέρουν το πούλμαν, το βαν, αλλά και τη μασκότ (Μπέρνι) στην Ελλάδα. Επίσης θα υπάρχουν τέσσερις γερμανικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, ενώ και το κανάλι της ομάδας ετοιμάζεται για… απόβαση στο ΟΑΚΑ, αφού θα κάνει τη δική του παραγωγή για το ματς.

Εκεί… κολλάει του Λόπες

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ- Μπάγερν: Οι Γερμανοί… ξανάρχονται!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.