ΑΕΚ

Μάνταλος ξανά για Γουέστ Μπρομ

Ο άσος της ΑΕΚ, όπως υποστηρίζουν Αγγλικά ΜΜΕ, μπορεί να επανέλθει στο μεταγραφικό στόχαστρο των "μπάγκις"
Μάνταλος ξανά για Γουέστ Μπρομ

Η κρούση είχε γίνει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, αλλα τελικώς δεν ευοδόθηκε. Η πρόταση της Γουέστ Μπρόμ στην ΑΕΚ για τον Πέτρο Μάνταλο δεν προχώρησε, αλλά όπως υποστηρίζουν αγγλικά ΜΜΕ, ίσως η ιστορία να έχει κι άλλο… επεισόδιο.

Η αγγλική ιστοσελίδα hitc.com, παραθέτοντας και το Sportime.gr για την πρόταση που 9 εκατ. που είχε αποκαλύψει στον Έλληνα άσο της Ένωσης , εξηγεί γιατί οι “μπάγκις”, παρά την εξαιρετική πορεία τους στην Championship, ενδέχεται να χρειαστούν έναν επιτελικό μέσο για τη μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Το αστέρι της ομάδας, Χάρβι Μπάρνς, που μετράει πέντε γκολ και δυο ασίστ μέχρι στιγμής στη σεζόν, δεν είναι απίθανο να επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει (Λέστερ), μόλις ξεκινήσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Αν αυτό πραγματοποιηθεί, τότε η Γουέστ Μπρομ θα πρέπει να αναπληρώσει το κενό του Μπαρνς.

Το αγγλικό ΜΜΕ λοιπόν, επισημαίνει πως “ο Πέτρος Μάνταλος είναι κάποιος που πληροί τις προϋποθέσεις για αυτή τη θέση και για τον οποίο η Μπρομ είχε ενδιαφερθεί το καλοκαίρι” και συνεχίζει:

“Μπορεί να μην είναι το ίδιο πολυδιάστατος, όπως ο Μπαρνς, αλλά ως δημιουργικός μέσος και παίκτης που απειλεί από μακριά με το σουτ, η Μπρομ θα πρέπει να τον στοχεύσει σε περίπτωση επιστροφής του πρώτου στη Λέστερ”.

ΑΕΚ – Μπάγερν: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάνταλος ξανά για Γουέστ Μπρομ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.