ΑΕΚ

Ουζουνίδης: «Γελοίο να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις»

Η άποψη του τεχνικού της ΑΕΚ για την τιμωρία
Ουζουνίδης: «Γελοίο να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις»

Τη δική του θέση για την βαριά τιμωρία που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ για τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής της Ένωσης μιλώντας στην NOVA τόνισε ότι πρέπει να σταματήσουν τέτοιες αποφάσεις για επεισόδια εκτός γηπέδων και να μην παίρνονται έτσι εύκολα τέτοιες αποφάσεις από τους αρμοδίους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν η διακοπή θα λειτουργήσει ευεργετικά, λόγω των τραυματισμών: «Έχουμε ακόμα 1-2 περιπτώσεις παιδιών που έχουν προβλήματα , γενικά μας βοήθησε αυτή η διακοπή, έχουν επανέλθει τα περισσότερα παιδιά, θέλουμε να τους δίνουμε ρυθμό για να έρθουν κοντά μας».

Για το ότι ο Απόλλων είχε βελτιωμένη εικόνα με τον ΠΑΟΚ, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Είναι εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια καλά οργανωμένη αμυντικά. Η ποιότητα του ΠΑΟΚ όμως έκανε τη διαφορά, θα είναι δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Θα μας δημιουργήσει προβλήματα στο επιθετικό μας κομμάτι. Θα πρέπει να είμαστε δημιουργικοί, να έχουμε καλή κίνηση κυρίως χωρίς την μπάλα»

Για το πώς έχει υποδεχτεί η ομάδα την βαριά τιμωρία: «Έγινε ένα καλό ντέρμπι, ξεκίνησε και τελείωσε καλά μέσα στο γήπεδο. Δεν κατάλαβα τίποτα από όλα αυτά, τα μάθαμε μετά. Το θεωρώ γελοίο να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις τόσο εύκολα. Πρέπει να σταματήσει αυτό με τις αφαιρέσεις βαθμών. Πρέπει να τιμωρούν αυτούς που δημιουργούν τα προβλήματα. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Η ομάδα προσπαθεί με τον τρόπο της στην έφεση να αλλάξει η ποινή, δεν είμαι νομικός, δεν ξέρω λέει το γράμμα του νόμου. Αν υπάρχει τιμωρία της έδρας σε παιχνίδια που αρχίζουν και τελειώνουν κανονικά…»

ΑΕΚ-Μπάγερν με 40.000 σημαίες

Πόνσε: «Υγιής ανταγωνισμός, αλληλεγγύη και εμπιστοσύνη στα αποδυτήρια»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ουζουνίδης: «Γελοίο να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.