ΑΕΚ

Μελισσανίδης για Σιμόες, Μπακασέτα: «Δε θα τινάξω την ομάδα στον αέρα»

Η κουβέντα με τους δημοσιογράφους πήγε και στο κομμάτι των ανανεώσεων και των νέων συμβολαίων. Και εδώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης πέταξε ατάκες-φωτιά. Τόνισε πως… όσα θέλει θα δώσει και πως η ΑΕΚ είναι πάνω απ’ όλους: Για το θέμα της ανανέωσης του Αντρέ Σιμόες: «Τον εκτιμώ. Είναι καλός παίκτης, είναι καλό παιδί, έχει βοηθήσει πολύ....
Μελισσανίδης για Σιμόες, Μπακασέτα: «Δε θα τινάξω την ομάδα στον αέρα»

Η κουβέντα με τους δημοσιογράφους πήγε και στο κομμάτι των ανανεώσεων και των νέων συμβολαίων. Και εδώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης πέταξε ατάκες-φωτιά.

Τόνισε πως… όσα θέλει θα δώσει και πως η ΑΕΚ είναι πάνω απ’ όλους: Για το θέμα της ανανέωσης του Αντρέ Σιμόες: «Τον εκτιμώ. Είναι καλός παίκτης, είναι καλό παιδί, έχει βοηθήσει πολύ. Όμως δεν θα κάνουμε τρέλες για κανέναν. Θα καταθέσουμε την πρότασή μας που είναι συγκεκριμένη.

Τόσα εκτιμούμε ότι αξίζει και μπορούμε να δώσουμε. Αν βρει περισσότερα κάπου αλλού, στο καλό να πάει. Θα τον ευχαριστήσουμε για όσα έκανε, για όσα έδωσε και πόσο βοήθησε. Θα καταθέσουμε την πρόταση μας και θα ζητήσουμε άμεσα απάντηση για να πάρουμε και τα μέτρα μας, ανάλογα. Αν δεν την αποδεχτεί, θα τον ευχαριστήσουμε και θα βρούμε άλλον. Αυτό ισχύει για όλους. Κανείς δεν παίζει με την ΑΕΚ, ούτε ο… Πάπας. Αν βρει σε άλλη ομάδα τα λεφτά που θέλει, ας πάει».

Σε διεκρινιστική ερώτηση αν η τελική πρόταση στον Σιμόες γίνει αμεσα ο ηγέτης της ΑΕΚ απάντησε «όχι αμέσως» φωτογραφίζοντας τον Δεκέμβριο ως τον μήνα των τελικών εξελίξεων.

Για το συμβόλαιο του Μπακασέτα και τον Μάνταλο: «Στον Μάνταλο έδωσα τόσα (σ.σ. 600.000 ευρώ) γιατί έφερε και πρόταση 8 εκατ. ευρώ και την απέρριψα. Και τώρα έχω πρόταση. Ο Μπακασέτας ακόμη δεν έχει φέρει τίποτα. Μέχρι να φέρει, αν φέρει, βλέπουμε. Θα του κάνουμε συγκεκριμένη πρόταση σε λογικά πλαίσια και στην πολιτική μας. Εγώ θέλω πρώτα να ανανεώσουν τα παιδιά, αλλά μέσα στο πλαίσιο που κινείται η ΑΕΚ. Δεν θα τινάξω την ομάδα στον αέρα. Ο Βράνιες έπαιρνε εδώ 200 και πήγε στο Βέλγιο με 1 εκατ. ευρώ. Να του δώσω εγώ 1 εκατ. ευρώ να τινάξω την ομάδα στον αέρα; Τι λέτε ρε; Τον Μάνταλο μπορεί και να τον γουστάρω, να του έχω αδυναμία.

Δικαίωμά μου δεν είναι; Τον Μπακασέτα εγώ τον έφερα εδώ. Και όλοι να φύγουν αν βρουν καλύτερα κάπου αλλού να πάνε τα παιδιά. Και τι έγινε; Θα φέρω άλλους Μάνταλους και άλλους Μπακασέτες. Δεν είναι κανείς πάνω από την ΑΕΚ. Αυτά τα «πρέπει» που λέτε να πάρει ο Μπακασέτας και ο κάθε Μπακασέτας όσα ο Μάνταλος και ο κάθε Μάνταλος δεν υπάρχουν. Όσα θέλω εγω θα δώσω και δεν ρωτάω κανέναν. Τα λάθη που έγιναν παλιά δεν θα ξαναγίνουν. Να το ξέρετε. Η ΑΕΚ δεν θα τιναχτεί στον «αέρα».

Μελισσανίδης για Λάζαρο: «Μια φορά αναστήθηκε»

Μελισσανίδης για Λάζαρο: «Μια φορά αναστήθηκε»

Ουζουνίδης: “Η ΑΕΚ ξέρει να αντιδρά”

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μελισσανίδης για Σιμόες, Μπακασέτα: «Δε θα τινάξω την ομάδα στον αέρα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).