ΑΕΚ

Μπάγερν – ΑΕΚ: “Κιτρίνισε” το Μόναχο (vid+pics)

Ο κόσμος της Ένωσης βρέθηκε στη βαυαρική πρωτεύουσα για το μεγάλο ματς
Μπάγερν – ΑΕΚ: “Κιτρίνισε” το Μόναχο (vid+pics)

Πάνω από 3.500 φίλοι της ΑΕΚ αναμένονται στις εξέδρες του “Αλιάντς Αρένα”, για να παρακολουθήσουν το ματς με την Μπάγερν.  Κάποιοι από αυτούς βέβαια, έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο Μόναχο λίγο… νωρίτερα.

Δεκάδες Ενωσίτες βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της βαυαρικής πρωτεύουσας και με πανό, αλλά και τη φωνή τους έδωσαν “πνοή” και κιτρινόμαυρο χρώμα στην Μάριενπλατς (Μarienplatz).

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η γλυκιά κίνηση για τη Μυρτώ:

Ανάμεσα στους πολλούς “κιτρινόμαυρους” εκδρομείς που θα βρεθούν το βράδυ στις εξέδρες του Allianz Arena θα είναι και η Μυρτώ. Η φίλαθλος – ηρωίδα της ΑΕΚ, που ακολουθεί την αγαπημένη της ομάδα παντού, έκανε μια πρωινή βόλτα στην πλατεία του Μονάχου και εκεί είχε μια ευχάριστη συνάντηση, με εκατοντάδες ΑΕΚτζήδες να της τραγουδούν και να της χαρίζουν ένα κασκόλ, σε ένα πολύ ωραίο στιγμιότυπο.

Μπάγερν – ΑΕΚ: Έπεσε ηρωϊκά η Κ-19 της Ένωσης (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπάγερν – ΑΕΚ: “Κιτρίνισε” το Μόναχο (vid+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.