ΑΕΚ

Αυτά είπε ο Μελισσανίδης στους παίκτες της ΑΕΚ

Διαβάστε την ομιλία του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ
Αυτά είπε ο Μελισσανίδης στους παίκτες της ΑΕΚ

Λίγο μετά την προπόνηση στα Σπάτα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης που είχε βρεθεί στο προπονητικό κέντρο, μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ για τα πρόσφατα ματς με Παναθηναϊκό και Μπάγερν, ενώ έδωσε σύνθημα νίκης στους ποδοσφαιριστές του για το ματς με τον Ατρόμητο.

Αρχικά, ο διοικητικός ηγέτης της “Ενωσης” έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση στο Μόναχο με την Μπάγερν. «Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια απέναντι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης», είπε και στη συνέχεια, αλλάζοντας τόνο αναφερθηκε στο περιστατικό Τσόσιτς- Χουλτ.

«Επειδή μου αρέσει να σας τα λέω όλα εδώ μπροστά σας και μου αρέσει να τα λέμε συχνά, θα σας πω ότι η εικόνα αυτή με πείραξε. Μπορεί αμέσως να ζήτησαν και οι δυο συγγνώμη αλλά ειναι κάτι που έγινε δημόσια και χάλασε την εικόνα μας. Τα θέματα πειθαρχίας, γνωρίζετε ότι είναι η αδυναμία μου”, τόνισε.

Όσο για την κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο “Τίγρης” υπογράμμισε:

“Εγώ από συστήματά δεν ξέρω αλλά δεν μου άρεσε η εικόνα γιατί δεν είχατε ψυχή. Σαφώς και μια ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό δεν είναι καταστροφή, αλλά δώσαμε δικαιώματα χωρίς λόγο».

Κλείνοντας, ο Μελισσανίδης έδωσε σύνθημα για αντεπίθεση της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα δηλώνοντας την λήρη στήριξή του στους παίκτες, απαιτώντας όμως το 100% από αυτούς.

«Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και αν δεν το πάρουμε θα έχουμε όλοι αποτύχει με πρώτον εμενα. Εγώ σας λέω ότι μπορούμε να το πάρουμε και πάλι και σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο ματς χωρίς τον κόσμο μας και το μόνο που σας ζητάω είναι να μπείτε με ψυχή από το πρώτο λεπτό, να το πάρουμε και να συνεχίσουμε για την επίτευξη των στόχων μας».

Ουζουνίδης: “Ετοιμος για την Κυριακή ο Μπακασέτας”

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτά είπε ο Μελισσανίδης στους παίκτες της ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.