ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πιθανό ακόμα και για τρεις μεταγραφές

Οι μεταγραφικές σκέψεις στο στρατόπεδο της Ένωσης
ΑΕΚ: Πιθανό ακόμα και για τρεις μεταγραφές

Οι τρόποι, με τους οποίους θα επιχειρήσει η ΑΕΚ να αντιστρέψει την κατάσταση είναι πολλοί και ένας συνδέεται άρρηκτα με τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι δύο κινήσεις που τελικώς δεν υλοποίησε ο «Δικέφαλος» κατά τον καλοκαιρινό του σχεδιασμό φαίνεται ότι χτυπούν ξανά την πόρτα.

Η αναζήτηση για έναν τέτοιον ποδοσφαιριστή, στη μεσαία γραμμή, καθαρό box to box «8αρι» είναι η πρώτη σκέψη από τους ανθρώπους της Ένωσης και στο κάδρο συνεχίζει να παραμένει ο Νέναντ Κρστσιτς (φωτο) του Ερυθρού Αστέρα. Ο 28χρονος μέσος αποτελεί μια καλή περίπτωση, η οποία προσεχώς θα επανεξεταστεί από τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Επίσης δυνατά «παίζει» και η προσθήκη ενός καθαρόαιμου εξτρέμ, ο οποίος θα αγωνίζεται στη γραμμή. Στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι όμως, δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμα και τρεις μεταγραφές στην ΑΕΚ.

Παρότι στα πρώτα δύο σενάρια «κουμπώνουν» δύο συγκεκριμένες θέσεις, στο τρίτο, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Κι αυτό γιατί μπορεί να πρόκειται είτε για ενίσχυση στα μπακ (back up του Χουλτ, μέχρι να γυρίσει ο Λόπες), επιθετικός (βοήθεια στον Πόνσε) ή ακόμα και στόπερ. Βέβαια στο κομμάτι του κεντρικού αμυντικού, οι πιθανότητες είναι σαφώς λιγότερες, μιας και το τεχνικό τιμ φαίνεται να είναι καλυμμένο με τους 5 (Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Σβάρνας) που διαθέτει.

Μουσείο Προσφ. Eλληνισμού: Στιγμές από την παρουσίαση (pics)

“Φιλικό της ΑΕΚ με την Άλμερε Σίτι”

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Πιθανό ακόμα και για τρεις μεταγραφές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.