ΑΕΚ: Συγκινητικό βίντεο για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση της επιστημονικής επιτροπής που θ’ αναλάβει την υλοποίηση του οράματος για το κέντρο μνήμης και πολιτισμού στην «Αγια-Σοφιά» έπαιξε ένα συγκινητικό video που ετοίμασε για την περίσταση η ΠΑΕ. Σε αυτό το βίντεο ο κόσμος μιλάει για το τι είναι η ΑΕΚ γι αυτούς, για το γήπεδο που περιμένουν με...
ΑΕΚ: Συγκινητικό βίντεο για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση της επιστημονικής επιτροπής που θ’ αναλάβει την υλοποίηση του οράματος για το κέντρο μνήμης και πολιτισμού στην «Αγια-Σοφιά» έπαιξε ένα συγκινητικό video που ετοίμασε για την περίσταση η ΠΑΕ.

Σε αυτό το βίντεο ο κόσμος μιλάει για το τι είναι η ΑΕΚ γι αυτούς, για το γήπεδο που περιμένουν με ανυπομονησία να δούνε έτοιμο και πραγματικά συγκινούν. Το βίντεο αυτό μιλάει από μόνο του.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η «Ένωση» για το κέντρο μνήμης και πολιτισμού στην «Αγια-Σοφιά»:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Συγκινητικό βίντεο για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.