ΑΕΚ

Μελισσανίδης: Το όπλο του… feedback

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ λειτουργεί αφού έχει σταθμίσει όλους τους παράγοντες
Μελισσανίδης: Το όπλο του… feedback

Το όνομά του είναι συνυφασμένο με την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης οδηγεί αργά αλλά σταθερά την Ένωση προς την επόμενη μέρα. Το πιο σημαντικό φυσικά είναι πως δεν παίρνει ποτέ μια βασική απόφαση.

Ο ισχυρός άνδρας της πρωταθλήτριας Ελλάδος, πριν ενεργήσει για το ο,τιδήποτε που αφορά την ΑΕΚ, σταθμίζει κάθε παράγοντα, ώστε να ελαχιστοποιήσει την παραμικρή πιθανότητα λάθους. Ετσι λειτουργούσε, έτσι λειτουργεί και έτσι θα λειτουργεί σε κάθε τομέα της δραστηριότητάς του.

Το “όπλο” του είναι το feedback. Κυρίως δηλαδή, το γεγονός πως θέλει να παίρνει διάφορες γνώμες, οι οποίες θα του δώσουν την πληρέστερη εικόνα, ώστε να πάρει την πιο κατάλληλη απόφαση. Μια τακτική, η οποία εξασφαλίζει στον “Τίγρη” πως δεν θα μείνει πίσω με τις επιταγές της σύγχρονης εποχής.

Κάπως έτσι έπραξε και στο εγχείρημα της “Αγιά Σοφιάς”, το οποίο έχει πλαισιωθεί από δύο σημαντικά πρότζεκτ, το Μουσείο Πορσφυγικού Ελληνισμού και εκείνο της ΑΕΚ, το οποίο θα δημιουργηθεί επίσης κάτω από τη στέγη του νέου γηπέδου.

Αυτό φαίνεται και από το ότι ο Μελισσανίδης έχει στελεχώσει το παραπάνω εγχείρημα με μια ικανή επιτροπή, η οποία θα φέρει το βέλτιστο αποτέλεσμα, εμπιστευόμενος πλήρως τη γνώμη αυτών των “βουνών”, όπως έλεγε χαρακτηριστικά στα “πηγαδάκια” έπειτα από την εκδήλωση της Τετάρτης (14/11), αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στην πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Αρβελέρ και τον Μίκη Θεοδωράκη.

Στηρίζει Μπάγεβιτς ο Βράνιες (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μελισσανίδης: Το όπλο του… feedback», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.