ΑΕΚ

Η στρατηγική της ΑΕΚ στο CAS

Η ΑΕΚ έχει ήδη κάνει τις κινήσεις που πρέπει ώστε να… τρέξει η προσφυγή της στο CAS για το -3, που τιμωρήθηκε από Λίγκα και ΕΠΟ. Στην  Ένωση έχουν ήδη οργανώσει την στρατηγική τους που θα εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο μετά την πρόσφατη απόφαση για τον Ολυμπιακό. Η ΠΑΕ, ως έχει το δικαίωμα, έχει καταθέσει προσφυγή...
Η στρατηγική της ΑΕΚ στο CAS

Η ΑΕΚ έχει ήδη κάνει τις κινήσεις που πρέπει ώστε να… τρέξει η προσφυγή της στο CAS για το -3, που τιμωρήθηκε από Λίγκα και ΕΠΟ.

Στην  Ένωση έχουν ήδη οργανώσει την στρατηγική τους που θα εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο μετά την πρόσφατη απόφαση για τον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ, ως έχει το δικαίωμα, έχει καταθέσει προσφυγή στο CAS ζητώντας την επιστροφή των βαθμών. Η υπόθεση βρίσκεται αυτή την περίοδο στο στάδιο της έγκρισης, περιμένουν να πάρει ημερομηνία και δικάσιμο. Αυτή η ιστορία συνήθως θέλει χρόνο και δεν αποκλείεται να τραβήξει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Η ΑΕΚ θα πατήσει στην απολογία της τόσο στην πρωτοβάθμια μορφή της, όσο και στην έφεση: ότι δηλαδή δεν γίνεται η ρίψη μολότοφ να τιμωρείται ως βιαιοπραγία, καθώς υπάρχει ξεχωριστός νόμος για ρίψη αντικειμένων.

Και θα εμπλουτίσει την απολογία της με το ότι αντίθετα, ο Ολυμπιακός για τα γεγονότα της Πάτρας, αν και υπήρξε επαφή σώμα με σώμα στις εξέδρες του γηπέδου οπαδών και αστυνομίας, τιμωρήθηκε μόνο με πρόστιμο για ρίψη αντικειμένων.

AEK: Εκτός και ο Τσόσιτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η στρατηγική της ΑΕΚ στο CAS», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.