ΑΕΚ

Η ΑΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις για Αραούχο

ΑΕΚ και Σέρχιο Αραούχο. «Έρωτας» από την πρώτη ματιά, παίκτης που έχει λατρευτεί από τον κόσμο στα επίπεδα… Νάτσο Σκόκο. Ιδιαίτερη περίπτωση φυσικά μια και ο πρόεδρος της Λας Πάλμας σε όποια κίνηση και αν έκανε η ΑΕΚ ακόμα και στον 1,5 χρόνο που ήταν στην ομάδα για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, εμφάνιζε...
Η ΑΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις για Αραούχο

ΑΕΚ και Σέρχιο Αραούχο. «Έρωτας» από την πρώτη ματιά, παίκτης που έχει λατρευτεί από τον κόσμο στα επίπεδα… Νάτσο Σκόκο. Ιδιαίτερη περίπτωση φυσικά μια και ο πρόεδρος της Λας Πάλμας σε όποια κίνηση και αν έκανε η ΑΕΚ ακόμα και στον 1,5 χρόνο που ήταν στην ομάδα για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, εμφάνιζε απαιτήσεις εκτός πραγματικότητας.

Παρόλα αυτά, η φετινή σεζόν δεν πάει έτσι όπως θα ήθελε το ισπανικό κλαμπ μια και η υπόθεση άνοδος στην Πριμέρα μόνο εύκολη δεν φαντάζει.

Στην ΑΕΚ εξακολουθούν να παρακολουθούν όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση του Αραούχο.

Ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός είχε έναν τραυματισμό που τον άφησε καιρό έξω ενώ έχει παίξει σε 7 ματς πρωταθλήματος με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωση του Αραούχο και αυτό αν μη τι άλλο είναι ακόμα ένα κομμάτι που δεν περνά απαρατήρητο.

Και αυτό να μην υπήρχε πάντως, στην ΑΕΚ δεν ξεχνούν την περίπτωση του «Τσίνο». Ο παίκτης ήθελε να γυρίσει στην Λας Πάλμας για να είναι κοντά στο παιδάκι του αλλά αν και εφόσον διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες τότε η Ένωση θα κάνει την κίνησή της.

Είτε για τον Ιανουάριο, είτε για το καλοκαίρι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΑΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις για Αραούχο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).