ΑΕΚ

Ουζουνίδης: “Οι αποφάσεις θα έχουν και συνέπειες”

Η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού της Ένωσης και του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι
Ουζουνίδης: “Οι αποφάσεις θα έχουν και συνέπειες”

Για τον Άγιαξ, την άσχημη περίοδο που διανύει αγωνιστικά η ΑΕΚ, τις δικές του ευθύνες, αλλά και τις αποφάσεις που πάρθηκαν για το καλό του συλλόγου, μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη Συν. Τύπου, πριν το ματς με τους Ολλανδούς.

Ο 50χρονος τεχνικός στάθηκε στο γεγονός πως έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της ομάδας, για το πως κινήθηκε το κλαμπ αναφορικά με κάποιους παίκτες τις τελευταίες μέρες, επισήμανε ότι σχεδιάζει αλλαγές στην ενδεκάδα και έκανε κάλεσμα στον κόσμο για ένα γεμάτο ΟΑΚΑ την Τρίτη (26/11).

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της Ένωσης:

Για την έλλειψη διάθεσης και για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στην αποστολή για τον Άγιαξ

“Νομίζω ότι το κλαμπ έχει πάρει αποφάσεις. Ίσως θα τις κάναμε λίγο αργότερα. Απο τη στιγμή που μείναμε πίσωω στο πρωτάθλημα, τις πήραμε λίγο πιο νωρίς. Πάντα είναι ο προονητής αυτό που έχει τον πρώτο λόγο, είτε τα πράγματα είναι καλά, είτε κακά.

Μου έχουν δείξει καλά πράγματα οι παίκτες και πριν ένα μήνα λέγαμε όλοι “τι ωραίο ποδόσφαιρο παίζει η ΑΕΚ” και ύστερα από ένα μήνα τα πράγματα άλλαξαν και πρέπει να δούμε τι φταίει γι’αυτό.

Επομένως, για να είναι καλό το μέλλον έπρεπε να παρθούν αυτές οι αποφάσεις. Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό, θα φανεί και στο γήπεδο. Δεν είναι εύκολο αυτό, αλλά όταν παίρνεις κάποιες αποφάσεις θα πρέπει να έχεις στο νου σου και τις επιπτώσεις που θα έχουν”.

Για την προσέγγιση στο ματς και την ποιότητα του Άγιαξ:

“Ο Άγιαξ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Η διοργάνωση μας δείχνει ότι στον όμιλο ο Άγιαξ είναι η καλύτερη ομάδα. Εχει συνδυάσει τους νεαρούς παίκτες με τις προσθήκες καλών και έμπειρων παικτών. Είναι ένα ολοκληρωμένο γκρουπ που δεν έχει χάσει ούτε με την Μπάγερν ούτε από την Μπενφίκα. Πρέπει να κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε. Συγκεντρωμένοι και με τη βοήθεια του κόσμου που θα έρθει να δει ένα καλό παιχνίδι και μακάρι στο τέλος να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να πάμε με ελπίδες πρόκρισης στο Γιουρόπα Λιγκ, στη Λισαβόνα”.

Για την ανακοίνωση που έβγαλε για εκείνον και τους παίκτες η ORIGINAL:

Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε την ηρεμία μας σαν κλαμπ. Υπάρχουν καλές και άσχημες περίοδοι. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θέλουμε το καλό της ομάδας. Πάντα θεωρώ ότι υπάροχυν βαθμίδες στην ομάδα και ξεκινούν από πάνω. Μιας και είμαι επικεφαλής έχω ευθύνες και ενδεχομένως θα έπρεπε να πάρω άλλες αποφάσεις ή να ενεργήσω αλλιώς σε κάποιες περιπτώσεις.

Για να μην παρεξηγηθώ, είναι ξεκάθαρη η σκέψη και ο τρόπος που έγινε ό,τι έγινε. Θέλουμε τον κόσμο κοντάς μας. Ο προπονητής και οι παίκτες σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Δεν πρέπει να αφήνουμε στην άκρη τον τίτλο που πήρε έπειτα από 24 χρόνια, αλλά πρέπει να κοιτάζουμε το μέλλον και τις δυσκολίες που υπάρχουν για να συμβεί ξανά αυτό. Εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι καλύτερο μελλοντικά. Όλοι στην ομάδα οφείλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο”.

“ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ”

Με τη σειρά του, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, εκπροσωπώντας τους παίκτες είπε για το ματς:

«Κάθε νέο παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία. Όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα τώρα, μέσα από το επόμενο παιχνίδι ή την επόμενη προπόνηση μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση. Σίγουρα η ψυχολογία μας δεν είναι καλή αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί το ματς αυτό να μας βοηθήσει να αλλάξουμε την κατάσταση. 
Το Champions League είναι μια εντελώς διαφορετική διοργάνωση και θα κάνουμε τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα που μπορεί να μας κρατήσει ζωντανούς για τη διεκδίκηση του Europa League», ανέφερε αρχικά.

Τι έλλειψε στα 4 πρώτα παιχνίδια και τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει καλύτερα κόντρα στους Ολλανδούς:

“Η ομάδα φαίνεται να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αποδείξαμε σε κάποια παιχνίδια ότι μπορούμε να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που πρέπει να προσπαθήσουμε είναι να είμαστε καλοί σε όλο το ενενηντάλεπτο, όχι μόνο σε μια συγκεκριμένη περίοδο. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι αν είμαστε καλοί θα νικήσουμε, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε και στα 90 λεπτά”.

Αϊντάρεβιτς: Αποζημιώνεται και αποχωρεί από ΑΕΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ουζουνίδης: “Οι αποφάσεις θα έχουν και συνέπειες”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.