ΑΕΚ

Αρέγι: Η ΑΕΚ, η αναμονή και η Ισπανία

Τα δεδομένα με τον 26χρονο αμυντικό μέσο που αγωνίζεται στη Σαν Μαρτίν του Τουκουμάν
Αρέγι: Η ΑΕΚ, η αναμονή και η Ισπανία

Χαφ με ταπεραμέντο, που «καταπίνει» χιλιόμετρα, εξαιρετική ποδοσφαιρική αντίληψη και με διάθεση να μεταπηδήσει στην Ευρώπη. Ο λόγος για τον Αντριάν Αρέγι, ο οποίος αποτελεί στόχο της ΑΕΚ για τον Ιανουάριο.

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος που αγωνίζεται ως δανεικός στην Σαν Μαρτίν του Τουκουμάν από την Τεμπερλέι, είναι ο παίκτης στον οποίο έχει επικεντρωθεί η Ένωση τον τελευταίο καιρό.

Το «ψηστήρι» βέβαια, έχει ξεκινήσει εδώ και τρεις εβδομάδες, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, που αναζητούσε υποψηφίους για τον άξονα στην Λατινική Αμερική, να έρχεται σε επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη.

Αυτό που εξετάζεται προς το παρόν, όπως αναφέρει και το σημερινό (4/12) φύλλο του Sportime είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Αρέγι θα φύγει από την Σαν Μαρτίν, ώστε να υπάρξει επίσημη πρόταση απόκτησής του από την ΑΕΚ (δεν υπάρχει περίπτωση δανεισμού). Το τρέχον συμβόλαιο του παίκτη (10 συμμετοχές με τη Σαν Μαρτίν στην Πριμέρα της Αργεντινής) είναι λίγο πιο πάνω από τις 200 χιλιάδες ετησίως.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Στην αναμονή όμως δεν βρίσκεται μόνο η πρωταθλήτρια Ελλάδος. Στο παιχνίδι για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη έχει μπει και ομάδα από την Ισπανία, η οποία μάλιστα διατηρεί ίδιες πιθανότητες με την ΑΕΚ.

Σε κάθε περίπτωση όμως, το θέμα του Αρέγι προχωράει, με τον ποδοσφαιριστή να θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε να έχει και περισσότερο χρόνο να προσαρμοστεί στις ποδοσφαιρικές επιταγές της Γηραιάς Ηπείρου.

Ο 26χρονος μπορεί να βρίσκεται στο προσκήνιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν κοιτάζουν και αλλού για ενίσχυση.

Λιβάια: Η συζήτηση και η “μεταμόρφωση”

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρέγι: Η ΑΕΚ, η αναμονή και η Ισπανία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.