ΑΕΚ

Πόνσε: “Είμαι ικανοποιημένος, αλλά χωράει βελτίωση”

Οι πρώτες δηλώσεις του "Εσε" που περιέχονται στο match programme της Ένωσης με τη Λαμία
Πόνσε: “Είμαι ικανοποιημένος, αλλά χωράει βελτίωση”

Για τα γκολ που έχει πετύχει μέχρι στιγμής με τη φανέλα της ΑΕΚ μίλησε ο Εσεκίελ Πόνσε που είναι το κεντρικό πρόσωπο του match programme για τον σαββατιάτικο αγώνα (19:30, ΟΑΚΑ) της 13ης αγωνιστικής με την Λαμία.

Ο 21χρονος Λατινοαμερικάνος υποστήριξε πως, πέρα από τους καλούς του αριθμούς με την Ένωση, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Παρακάτω μια… γεύση από τις δηλώσεις του “Εσε”  στο match programme, το οποίο θα ανέβει αύριο το μεσημέρι στα social media της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Εδωσε τη λύση στο ματς με την Ξάνθη, έφτασε αισίως τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα και μαζί με τον Μάρκο Λιβάια (τέσσερα) έχουν πετύχει τα μισά εφετινά γκολ της ΑΕΚ στη SuperLeague. Πάνω απ’ όλα όμως ο Εσεκίελ Πόνσε έχει ενθουσιάσει τους πάντες με την αγωνιστική του αφοσίωση και με τη δουλειά που καταθέτει εντός αγωνιστικού χώρου ανεξαρτήτως της ικανότητάς του στο σκοράρισμα.

“Δόξα τω Θεώ μέχρι σήμερα έχω σκοράρει αυτά τα γκολ, είμαι ικανοποιημένος για αυτή την επίδοση, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό που κοιτάζεις είναι τι μπορεί να βελτιωθεί, τι μπορεί να πάει καλύτερα ώστε να συνεχίσω να καταφέρνω να σκοράρω στα επόμενα παιχνίδια”

Άλεφ- Μπογέ: Ανάγκη για τακτικό… φροντιστήριο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πόνσε: “Είμαι ικανοποιημένος, αλλά χωράει βελτίωση”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.