ΑΕΚ

Μάνταλος: “Υπάρχει παράπονο, να βρούμε κίνητρα”

Οι δηλώσεις του αρχηγού της Ένωσης λίγο πριν την αναχώρηση της Ένωσης για τη Λισαβόνα
Μάνταλος: “Υπάρχει παράπονο, να βρούμε κίνητρα”

Ο Πέτρος Μάνταλος επισήμανε κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ για τα κίνητρα που πρέπει να βρει κάθε παίκτης, ώστε να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπενφίκα, το βράδυ της Τετάρτης (12/12) στο Ντα Λουζ.

Αναλυτικά, για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλωνο αρχηγός της Ένωσης είπε:

«Σε όλη την ομάδα υπάρχει μια στενοχώρια, ένα παράπονο, ότι είμαστε στο τελευταίο ματς και στους μηδέν βαθμούς. Θέλουμε να κλείσουμε τον όμιλο με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα πέρασε δύσκολα το Νοέμβριο, στα δύο τελευταία ματς είχαμε νίκες σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο.

Πλέον χρειαζόμαστε νίκες, όχι τόσο το καλό ποδόσφαιρο, αλλά βαθμούς και νίκες, που φέρνουν αυτοπεποίθηση και ηρεμία, στοιχεία που είχαμε χάσει. Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να βρει το κίνητρο από μόνος του. Ξέρουμε σε ποια διοργάνωση παίζουμε και ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε».

 

ΑΕΚ: Σιμόες- Λόπες θα “πετάξουν” με την αποστολή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάνταλος: “Υπάρχει παράπονο, να βρούμε κίνητρα”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.