ΑΕΚ

Μπενφίκα – ΑΕΚ: Χωρίς προβλήματα η Ένωση, τη γλύτωσε ο Άλεφ

Όλους τους ποδοσφαιριστές θα έχει στη διάθεσή του ο 50χρονος κόουτς για το ματς με τους "αετούς"
Μπενφίκα – ΑΕΚ: Χωρίς προβλήματα η Ένωση, τη γλύτωσε ο Άλεφ

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα ολοκληρώθηκε η βραδινή προπόνηση της Τρίτης (11/12) για την ΑΕΚ στο “Ντα Λουζ”, πριν τον αυριανό αγώνα με την Μπενφίκα (22:00, COSMOTESPORT 2).

O Mαρίνος Ουζουνίδης θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Στον άξονα ο προπονητής της Ένωσης προανήγγειλε αλλαγές, καθώς θα χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν είναι φύσει μέσοι. 

Τακτικά, το 4-2-3-1 φαίνεται να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να εφαρμοστεί απέναντι στους “αετούς”, με το 3-5-2 να αποτελεί τη δεύτερη τακτική λύση για τους “κιτρινόμαυρους”.

Αναφορικά με τον Άλεφ Σαλντάνια, ο Βραζιλιάνος υπεβλήθη σε απεικονιστικό έλεγχο για τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Λαμία, ο οποίος έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο.

Τη…. γλύτωσε ο Βραζιλιάνος ο οποίος απέφυγε τα χειρότερα και τη θλάση δευτέρου βαθμού.

ΑΕΚ: Η δοκιμή με Τσόσιτς στον άξονα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπενφίκα – ΑΕΚ: Χωρίς προβλήματα η Ένωση, τη γλύτωσε ο Άλεφ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.