ΑΕΚ

Μπενφίκα- ΑΕΚ 3-0: Ολοκλήρωσε με ήττα η Κ-19

Οι νέοι της Ένωσης, που έπαιζαν με 10 από το 31΄, "λύγισαν" κόντρα σε αυτούς της Μπενφίκα
Μπενφίκα- ΑΕΚ 3-0: Ολοκλήρωσε με ήττα η Κ-19

Στη Λισαβόνα ήθελε να τελειώσει με θετικό τρόπο την παρθενική της παρουσία στους ομίλους του Youth League. Ωστόσο, η ομάδα Κ-19 της ΑΕΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μπενφίκα, ολοκληρώνοντας με έκτη διαδοχική ήττα στη φάση των γκρουπ.

Τα πράγματα στράβωσαν νωρίς για τους παίκτες του Γιώργου Σίμου. Οι “αετοί” είχαν στο ξεκίνημα δύο δοκάρια (1΄,4΄) και έκλεισαν το πρώτο τέταρτο προηγούμενοι με 1-0 (15΄  Νούνο Σάντος).

Το σφυροκόπημα των γηπεδούχων συνεχίστηκε και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε η αποβολή του Μπότου με απευθείας κόκκινη κάρτα (31΄) για να δυσχεράνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Τα δοκάρια συνεχίζονταν για τους Πορτογάλους (47΄), με τον Καμαρά να βλέπει τον Γκίνη να του αρνείται το γκολ. Γενικώς ο 20χρονος τερματοφύλακας ήταν από τους διακριθέντες της Ένωσης και πραγματοποίησε πολλές αξιόλογες αποκρούσεις.

Παρόλα αυτά, το δεύτερο γκολ ήρθε προς το τέλος, με τον Τόμας Ταβάρες (80΄). Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης ο Τιάγκο Ντάντας (90΄+4).

Στο άλλο παιχνίδι στην Ολλανδία, Άγιαξ – Μπάγερν Μονάχου 1-2. Από τον 5ο όμιλο προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης Άγιαξ και Μπενφίκα με 11 βαθμούς, ενώ οι Βαυαροί και η ΑΕΚ αποχαιρέτησαν.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ρενάτο Μανουέλ Αλβες Παϊβα):
1. Κάρλος, 2. Φερέιρα, 3. Αλβάρο, 4. Λουρέιρο, 5. Τομάς Ταβάρες (83′ 18. Μάτος), 6. Φλορεντίνο (83′ 15. Καπιτάνο) 7. Νούνο Σάντος (83′ 13. Νούνο Ταβάρες), 8. Ντάντας, 9. Ράμος (67′ 16. Γκουβέια) 10. Καμάρα, 11. Εμπαλό (67′ 17. Λόπες).

ΑΕΚ (Γιώργος Σίμος):
1. Γκίνης, 2. Σταμούλης (88′ 17. Λαζαρίδης), 4. Τσιβελεκίδης (αρχηγός) 18. Καραβίδας (88′ 20. Αρβανίτης), 5. Μπούσης, 6. Τάμπας, 12. Μπογκντάνι, 7. Σαρδέλης (36′ 3. Ποζατζίδης) 11. Μαχαίρας (88′ 14. Κοπιτσής), 9. Χριστόπουλος, 19. Πατρινός (13. 74′ Οικονομίκος).

ΑΕΚ: Καλή και η γαλλική αγορά…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπενφίκα- ΑΕΚ 3-0: Ολοκλήρωσε με ήττα η Κ-19», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.