ΑΕΚ

Ουζουνίδης: «Είναι λυπηρό αυτό που έγινε, όχι μόνο σήμερα»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε πολύ έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα της ΑΕΚ με την Μπενφίκα και συνολικά από τις διαιτησίες στο φετινό Champions League
Ουζουνίδης: «Είναι λυπηρό αυτό που έγινε, όχι μόνο σήμερα»

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης με δηλώσεις του, μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Μπενφίκα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ εξήγησε πως οι διαιτητές με τα σφυρίγματα τους, φρόντιζαν σε όλα τα ματς να θυμίζουν στην Ένωση πως είναι η πιο αδύναμη του ομίλου, πράγμα που έπραξε και απόψε ο Σκοτσέζος.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ουζουνίδης συνεχάρη την Μπενφίκα για τη νίκη και φυσικά μοίρασε μπράβο στους παίκτες του για την προσπάθεια:

«Συγχαρητήρια στην Μπενφίκα για τη νίκη, θα μπορούσε να πετύχει άλλο γκολ, σε άλλο σημείο του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έπαιξαν, γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια.

Αυτοί που αγωνίστηκαν έδωσαν ότι μπορούσαν, με όποιες αδυναμίες εμφανίσαμε. Λογικό για μένα, γιατί και το σχήμα και οι παίκτες δεν είχαν την απαραίτητη συνοχή. Ξέραμε ότι ήμασταν οι πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου αλλά σε όλα τα παιχνίδια μας το υπενθύμιζαν.

Πρέπει κάποιοι να σέβονται περισσότερο τον θεσμό και τις ομάδες που αγωνίζονται εδώ. Είναι λυπηρό αυτό που έγινε, όχι μόνο σήμερα. Βλέπετε, ακουμπάμε τον αντίπαλο και μας δίνουν φάουλ. Μας κάνει φάουλ ο αντίπαλος και δεν το δίνει».

Δείτε το βίντεο με την αντίδρασή του και την αποβολή:

Μπενφίκα – ΑΕΚ 1-0: Στο ίδιο έργο θεατές

AEK: Ούτε μία τελική προς την εστία στα εκτός!

Βιτόρια: «Στο τέλος αποδόθηκε δικαιοσύνη»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ουζουνίδης: «Είναι λυπηρό αυτό που έγινε, όχι μόνο σήμερα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.