ΑΕΚ

Πρόεδρος Σαν Μαρτίν για Αρέγι: “Έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο”

Οι δηλώσεις του προέδρου της Σαν Μαρτίν που θολώνουν το σκηνικό της μεταγραφής του 26χρονου μέσου
Πρόεδρος Σαν Μαρτίν για Αρέγι: “Έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο”

Με δηλώσεις του στην Αργεντινή, ο πρόεδρος της Σαν Μαρτίν ξεκαθάρισε πως ο Αντριάν Αρέγι “έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι τον Ιουνίο”, θολώνοντας τα… νερά στην υπόθεση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Ο Ρομπέρτο Σάγρα ξεκαθάρισε πως το οικονομικό δεν είναι γνώμονας για να αποφασίσιε να τον παραχωρήσει και ότι ο 26χρονος θα πρέπει να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις του προς την ομάδα.

Μια κίνηση που συνοδεύτηκε λίγο μετά την άφιξή του στην Αργεντινή και η οποία σίγουρα δεν απλοποιεί το σκηνικό για τον Αντριάν Αρέγι, ο οποίος θέλει να έρθει Ευρώπη και στην ΑΕΚ.

Aναλυτικά οι αινιγματικές δηλώσεις του προέδρου της Σαν Μαρτίν

“Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τη Νιούελς, μας είπε ότι είχε μια προσφορά από έναν ευρωπαϊκό σύλλογο και ότι ήρθε μια πρόταση στην Σαν Μαρτίν. Απάντησα, ότι έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και ότι δεν μας ενδιαφέρει το οικονομικό. Η προτεραιότητα μας είναι η ομάδα.

Παρά την συζήτηση που είχαμε είπε ότι φεύγει. Γι’ αυτόν τον λόγο ζήτησα από το δικηγόρο της ομάδας να μελετήσει πιθανές κυρώσεις γι αυτόν. Πρέπει να καταλάβουμε ότι προτεραιότητα είναι η ομάδα και όχι η προσωπική κατάσταση.

Είμαστε εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις μας προς αυτόν. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Αρέγκι πρέπει να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις του μέχρι το τέλος του συμβολαίου”.

Η ΑΕΚ δεν ήταν για ομίλους Champions League

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόεδρος Σαν Μαρτίν για Αρέγι: “Έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.