ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πρόστιμο για τα εισιτήρια με Μπάγερν

Η UEFA έβγαλε απόφαση για το ΑΕΚ-Μπάγερν
ΑΕΚ: Πρόστιμο για τα εισιτήρια με Μπάγερν

Έκλεισε από την πειθαρχική της UEFA για την ΑΕΚ η ιστορία με τα εισιτήρια της Μπάγερν. Η Ένωση είχε κατηγορηθεί για μεγαλύτερη κοστολόγηση στο συγκεκριμένο παιχνίδι του Champions League.

Επί της ουσίας η UEFA αναγνώρισε ότι υπήρχε συμφωνία των δύο ομάδων για τις τιμές των εισιτηρίων των δύο αγώνων.

Και ενώ η Μπάγερν ζητούσε 58.270 ευρώ ως αποζημίωση και 32.880 να είναι το πρόστιμο από την UEFA η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επέβαλλε μόνο το δικό της πρόστιμο.

Η ΑΕΚ θα πληρώσει το πρόστιμο των 10 ευρώ στο κάθε εισιτήριο, δηλαδή τις 32.880.
Η ποινή θεωρείται ως θετικό αποτέλεσμα μια και πέρσι για παράδειγμα στην περίπτωση της Αντερλεχτ την υποχρέωσε να πληρώσει και όλη τη διαφορά της τιμής των εισιτηρίων και πρόστιμο στην UEFA.

Στο θέμα της ΑΕΚ συγχώνευσε και τα δύο σε ένα και απλώς το πρόστιμο των 10 ευρώ στο εισιτήριο δεν θα καταβληθεί στην UEFA αλλά στην Μπάγερν σαν είδος αποζημίωσης στους οπαδούς της που πλήρωσαν 50 ευρώ το εισιτήριο ενώ σε παρόμοια Θύρα του ΟΑΚΑ η τιμή ήταν χαμηλότερη.

ΑΕΚ: Άνοδος 28 θέσεων στη βαθμολογία της UEFA

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Πρόστιμο για τα εισιτήρια με Μπάγερν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.