ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κουβέντα με Σπόρτινγκ, πιθανόν και με Πόρτο για εξτρέμ

Δίχτυα στην Πορτογαλία φαίνεται πως έχει ρίξει η ΑΕΚ για να βρει παίκτη για τα εξτρέμ. Ίσως όχι απαραίτητα για τον Ιανουάριο αλλά με την προϋπόθεση να διερευνηθούν οι όποιες συνθήκες για ποδοσφαιριστή που θα παίζει σίγουρα στην πρωταθλήτρια και τη σεζόν 2019-20. Χωρίς να αποκλείεται βέβαια και η τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες...
ΑΕΚ: Κουβέντα με Σπόρτινγκ, πιθανόν και με Πόρτο για εξτρέμ

Δίχτυα στην Πορτογαλία φαίνεται πως έχει ρίξει η ΑΕΚ για να βρει παίκτη για τα εξτρέμ. Ίσως όχι απαραίτητα για τον Ιανουάριο αλλά με την προϋπόθεση να διερευνηθούν οι όποιες συνθήκες για ποδοσφαιριστή που θα παίζει σίγουρα στην πρωταθλήτρια και τη σεζόν 2019-20. Χωρίς να αποκλείεται βέβαια και η τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, η ενημέρωση της εφημερίδας O’ Jogo πως άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται στη χώρα, είναι αληθής.

Με αποστολή να συζητήσει με μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας για εξτρέμ.

Η πρώτη κουβέντα έχει γίνει με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για δύο παίκτες. Τον Ματέους Περέιρα και τον Κάρλος Μανέ. Για τον Περέιρα η κατάσταση δεν είναι απλή. Ο παίκτης βρίσκεται στη Νυρεμβέργη και οι Γερμανοί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να σπάσουν τώρα τον δανεισμό του 22χρονου άσου. Επίσης, μέχρι το Σάββατο το βράδυ η πλευρά του Περέιρα τόνιζε σε όλους τους τόνους πως δεν είχε καμία ενόχληση για τον παίκτη από την ΑΕΚ.

Πιο εύκολη φαίνεται να είναι η περίπτωση του Κάρλος Μανέ. Το όνομα του 24χρονου Πορτογάλου εξτρέμ (φωτό) ακούστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 και φαίνεται όντως να υπάρχει συζήτηση.

Δηλαδή, ο άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό της ΑΕΚ ρώτησε για το αν υπάρχει και άλλος ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ που να μπορεί να έρθει στην Ελλάδα και έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Μανέ.

Ο Μανέ (φωτό δεξιά) έχει αγωνιστεί φέτος 7 φορές αλλά σε κανέναν αγώνα πρωταθλήματος. Τη σεζόν 2016-17 έκανε εντυπωσιακή χρονιά με την Στουτγάρδη στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με 22 ματς 6 γκολ και 9 ασίστ. Ακολούθησαν όμως δύο τραυματισμοί στο γόνατο (ο ένας ρήξη χιαστών) με αποτέλεσμα το 2017-18 να μην παίξει ουσιαστικά καθόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, του sportime.gr η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ανοίξει και την πόρτα της Πόρτο για εξτρέμ. Να γίνει δηλαδή κουβέντα και για ποδοσφαιριστές των «Δράκων», που είναι πιθανό να φεύγουν με δανεισμό και οψιόν απόκτησης.

Όταν ακούει κάποιος Πόρτο και Πορτογαλία βέβαια, το μυαλό δε θα μπορούσε να μην πάει στον Ερνάνι (φωτό αριστερά), έναν παίκτη, που διαχρονικά βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ.

Ο 27χρονος άσος φέτος κάνει καλή σεζόν με 15 ματς, 3 γκολ και 3 ασίστ. Το σημαντικότερο πως στο τέλος της χρονιάς λήγει το συμβόλαιό του με την Πόρτο.

Φορτούνα Ντίσελντορφ: Ο «Τσάκι» και ο Σόλι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Κουβέντα με Σπόρτινγκ, πιθανόν και με Πόρτο για εξτρέμ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).