ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Λόπες

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται ο Έλντερ Λόπες. Ο Πορτογάλος μπακ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση, το οποίο θα έχει τριετή διάρκεια και θα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. ΑΕΚ και Λόπες τα είχαν βρει σε όλα εδώ και καιρό και, πλέον, θα ανακοινωθεί η επέκταση του συμβολαίου του, το...
ΑΕΚ: Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Λόπες

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται ο Έλντερ Λόπες. Ο Πορτογάλος μπακ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση, το οποίο θα έχει τριετή διάρκεια και θα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

ΑΕΚ και Λόπες τα είχαν βρει σε όλα εδώ και καιρό και, πλέον, θα ανακοινωθεί η επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2019. Με το κλείσιμο της υπόθεσης Λόπες η ΑΕΚ διατηρεί μαζί με τον Χουλτ ένα αξιόπιστο δίδυμο στα αριστερά μπακ.

Μάνταλος: Υπό… αγγλική παρακολούθηση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Λόπες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.