ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Κισσαμικό

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή (9/1, 19:30) αναμέτρηση απέναντι στον Κισσαμικό για τον θεσμό του Κυπέλλου. Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το συντηρητικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση του αναπνευστικού, ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μετά το τέλος του προγράμματος ο...
ΑΕΚ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Κισσαμικό

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή (9/1, 19:30) αναμέτρηση απέναντι στον Κισσαμικό για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το συντηρητικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση του αναπνευστικού, ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τις επιλογές του. Σε αυτές βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπάμπης, Μοράν, Μπότος, Άλεφ, Λιβάια, Γιαννιώτας, Πόνσε, Μπογέ.

ΑΕΚ: Υπέγραψε ο Λόπες

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Κισσαμικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.