ΑΕΚ

Ντιένγκ: Η αγανάκτηση, η Μπεσίκτας και η ΑΕΚ

Οι σκέψεις του Αφρικανού για αύξηση αποδοχών, η στασιμότητα στην υπόθεσή του και το αμείωτο ενδιαφέρον από την Ευρώπη
Ντιένγκ: Η αγανάκτηση, η Μπεσίκτας και η ΑΕΚ

Για την υπόθεση του Αλγερινού μέσου, Αλιού Ντιένγκ και την πιθανότητα να έρθει στην ΑΕΚ, έχουν επισημανθεί οι δυσκολίες, οι οποίες τίθενται σχεδόν εξ ολοκλήρου από την ομάδα του.

Ο 21χρονος αμυντικός χαφ από το Μάλι, περιμένει την απόφαση του τεχνικού διευθυντή της Αλζέ, όταν ο δεύτερος επιστρέψει από τη Γαλλία. Η πρόταση των 1,2 εκατ. ευρώ από την αιγυπτιακή Αλ Αχλί ήταν η μεγαλύτερη που δέχθηκε το αλγερινό κλαμπ για τον εν λόγω παίκτη, αλλά ακόμα το τοπίο φαντάζει θολό.

Όπως αναφέρει ο τύπος της βορειοαφρικανικής χώρας, ο ίδιος ο Ντιένγκ φαίνεται να έχει αγανακτήσει από την στασιμότητα που σημειώνεται στην υπόθεσή του. Ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του εκδηλώνεται καθημερινά από συλλόγους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και είναι λογικό να “τρελαίνεται” για μεταγραφή. Εξάλλου, το να αγωνιστεί στη Γηραιά Ήπειρο είναι η έντονη επιθυμία του.

Επίσης όμως, τονίζεται πως, αν δεν εγκριθεί η μετακίνησή του και παραμείνει στην Αλζέ, ο χαφ από το Μάλι θα ζητήσει μια αύξηση αποδοχών, από 8.000 σε 10.000 ευρώ. Κι αυτό φυσικά εκμεταλλευόμενος τη ζήτηση που έχει στο μεταγραφικό παζάρι.

Πάντως, η Αλ Αχλί, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα δεν είναι η μόνη που θέλει τον Ντιένγκ. Η Μπεσίκτας, δείχνει να τον επαναπροσεγγίζει, με την τουρκική “Fanatik” (χρησιμοποιεί αλγερινές πηγές), να δηλώνει την έκπληξή της με την προοπτική απόκτησής του από τους “μαύρους αετούς”.

Αυτά βέβαια, τη στιγμή που η ΑΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις  την υπόθεση του Αφρικανού και περιμένει να κάνει την κίνησή της, εφόσον δημιουργηθούν οι ανάλογες συνθήκες

ΑΕΚ- Μπακασέτας: Όλοι κερδίζουν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντιένγκ: Η αγανάκτηση, η Μπεσίκτας και η ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.